MENY
Gula Katten
Kundtjänst: 020 - 15 20 00  Mån-Fre 9-17 Kontakta oss 

Kontakta oss

Kundtjänst: 020 - 15 20 00

Mån-Fre 9-17

E-postadress

 Fri frakt över 995 kr exkl. moms
Alltid låga priser!1-2 dagars leveransFri frakt över 995 kr exkl. moms

Betalningsalternativ

Webbkunder genomgår kreditupplysning i samband med kundregistrering och den ligger till grund för den erhållna kreditlimiten.  Erhållen kreditlimit ligger till grund för tillgängliga betalsätt. Gällande betalsätt för denna butik är faktura, banköverföring och kortbetalning. 

Banköverföring

Hos Gula Katten kan du alltid känna dig trygg i att handla med banköverföring. Vi samarbetar med Payson som uppfyller marknadens samt våra egna villkor för säkra internetbetalningar genom att erbjuda beprövade och säkra betallösningar för Internet. 

Betalning sker enkelt och säkert med Payson. Även om du inte har ett Paysonkonto sedan tidigare kan du snabbt göra transaktionen via Payson. Payson samarbetar med svenska banker som erbjuder direktbetalningar, Swedbank, Handelsbanken, SEB, Nordea och Danske Bank.

Payson håller höga säkerhetskrav och är PCI-certifierade av Trustwave som är en internationell organisation för säker e-handel. All trafik krypteras genom SSL 128 bitar och alla kortöverföringar bygger på bankernas så kallade 3D-secure teknik.

Payson startade 2004 i Sverige och över en miljon personer har använt Payson som är en välkänd betallösning på internet. 

Läs mer om Payson här: www.payson.se


Fakturabetalning

Vid fakturering tillämpar Gula Katten 20 dagar netto från fakturadatum för företag och 14 dagar netto från fakturadatum för privatpersoner. Efter förfallodagen debiteras dröjsmålsränta med referensränta plus 8%.

Kontokort

Hos Gula Katten kan du alltid känna dig trygg i att handla med kort utställda av VISA eller MasterCard.

Vi samarbetar med Dibs som uppfyller marknadens samt våra egna villkor för säkra internetbetalningar genom att erbjuda beprövade och säkra betallösningar för Internet. Med certifieringar som PCI-DSS (Payment Card Industry Data Security Standard) garanterar vi säkra betallösningar. Vill du veta mer om Dibs och deras säkerhet, vänligen läs mer här » 
När du betalar med kort skickas du vidare till en säker sida med SSL-certifikat hos Dibs, där du tryggt fyller i dina kortuppgifter och genomför betalningen. När betalningen har godkänts skickas du tillbaka till Gula Kattens webbplats där du får en bekräftelse på att ditt köp är genomfört. Gula Katten sparar av säkerhetsskäl aldrig dina kortuppgifter. Vid köp med kort debiteras ditt konto vid beställningstillfället. Kvitton vid kortbetalning erhålles i samband med leverans. Vid kreditering av order betald med kort betalas pengarna tillbaka till kortet eller bankkonto.