Gula Katten
Kundtjänst: 020 - 15 20 00  Mån-Fre 9-17 Kontakta oss     
           

Användarnamn

Trygg e-handel
  Alltid låga priser!       1-2 dagars leverans     Fri frakt över 995 kr ex moms

Kategorier

Alltid hos
Gula katten

  Alltid låga priser!
  Handla utan konto
  Fri frakt över 995 kr

  1-2 dagars leveranstid

Betalningssätt


Klarna Logga Vänsterkolumn

Kontakta oss

RING OSS PÅ
020-15 20 00
VARJE VARDAG
MELLAN 09.00-17.00

Lasertoner

Här hittar du högkvalitativa tonerkassetter till din laserskrivare oavsett vilket märke du har. Vi har tonerkassetter från kända varumärken som HP, Canon, Dell, Samsung och många fler.

Tips - om du inte hittar din skrivare nedan. Testa att söka din nuvarande patron/toners original nr alternativt dess beteckning typ "hp 365" i vår Sökruta.

Toner HP

Vi har tonerkassetter till bra pris


Nya tonerkassetter till din skrivare gör att du kan skriva ut som vanligt igen. Med hjälp av fräscha tonerkassetter kan du alltid ha den färg du önskar när du skriver ut. Du hittar bland annat Bläckpatron HP CD971AE svart på GulaKattens hemsida. Naturligtvis kan du även köpa specifika färger som Bläckpatron HP CD973AE magenta XL och Bläckpatron HP CD974AE gul XL. Letar du efter färgband har vi Färgband BROTHER PC75 svart och många andra sorter. Det finns även toner till din skrivare att köpa på vår sajt.

Alla skrivare får då och då slut på färg. Det gäller laserskrivare också. Färgen som används i laserskrivare kallas för toner och är ett elektriskt pulver som finns i en tonerkassett. Om du har en laserskrivare och letar efter nya tonerkassetter till bra pris har du kommit rätt. Här på Gula Katten kan du hitta tonerkassetter till ett stort antal olika skrivare, oavsett vilket märke och vilken modell du har.

Vi på Gula Katten vill att du ska kunna få kvalitet på dina utskrifter. Vi har tonerkassetter från välkända märken som

• HP
• Dell
• Canon
• Kyocera
• Tektronix
• … och många fler.

Med våra tonerkassetter står du aldrig färglös


Med vårt utbud av tonerkassetter behöver du aldrig mer vara orolig att stå utan färg den dag du verkligen behöver skriva ut. Hitta enkelt din skrivare i listan eller skriv i sökrutan för att få fram de kassetter som passar just din skrivare. För att du ska kunna få vilken färg som helst till dina utskrivna dokument och bilder kan du beställa färgerna svart, cyan, gul och magenta.

De flesta tonerkassetter säljs separat efter färg, men till vissa skrivare kan du välja ett multipack med alla färgerna till ett extra bra pris. Det är olika hur många sidor färgen i kassetterna räcker till, men de flesta ligger mellan 1000 och 3000 sidor. Vissa uppgår till 10 000 sidor.

Återvinn gamla tonerkassetter samtidigt som du köper nya


Du kommer väl ihåg att tonerkassetter går att återvinna när de inte längre fungerar? De som fortfarande fungerar går att fylla på flera gånger och när de slutligen är obrukbara sorteras de som farligt avfall. Sortera dina gamla tonerkassetter samtidigt som du köper dina nya, så kan de återvunna få nytt liv i någon annans skrivare. Då gör du både dig själv och miljön en tjänst.

Varmt välkommen med din beställning! Förutom dina nya tonerkassetter behöver du kanske nytt kopieringspapper till skrivaren. Glöm inte heller att ta en titt på vårt utbud av övriga datortillbehör. Du får poäng på alla dina köp.