MENY
Gula Katten
Kundtjänst: 020 - 15 20 00  Mån-Fre 9-17 Kontakta oss 

Kontakta oss

Kundtjänst: 020 - 15 20 00

Mån-Fre 9-17

E-postadress

 Fri frakt över 995 kr exkl. moms
Alltid låga priser!1-2 dagars leveransFri frakt över 995 kr exkl. moms
Kategorier

Lärarkalendrar

Här kan du hitta din egen lärarkalender. Oavsett om du behöver planera prov eller få bättre kontakt med eleverna och deras hem kan du hitta det du söker.

Lärarkalender från förskolan och uppåt


Med en lärarkalender kan du effektivisera planeringen, få mer tid över och bättre koll på uppgifter, prov och elever. Vilken som passar just dig beror på vem du är som person, hur mycket utrymme du behöver och vilken klass du undervisar i.

För dig som arbetar inom förskolan erbjuder vi en lärarkalender speciellt anpassad till förskolan. Du får plats med frånvarolistor, anteckningar, planering av temadagar och listor över barnen. Den innehåller också en projektplan som går att vika ut samt en flyttbar linjal.

Lärarkalender i de högre klasserna


Du som arbetar i högre klasser kan behöva en lärarkalender med med en annan inriktning. När eleverna blir äldre är det andra saker som behöver fokus – prov, läxor, arbeten och extra koll på frånvaron, speciellt om eleverna börjat få betyg.

Gula Katten erbjuder dig en noteringskalender för lärare som innehåller allt detta, samt Lilla lärarkalendern som dessutom innehåller betygstabeller. Båda alternativen är små och smidiga men med mycket utrymme för anteckningar. De är dessutom lätta att ta med sig.

Alternativa lärarkalendrar


Du som är ute efter en annan typ av lärarkalender kan istället välja en loggkalender. Tanken med loggkalendern är att den används som kontaktbok mellan lärare, elever och föräldrar, vilket kan vara bra att ha om man undervisar elever med speciella behov eller bara vill stärka kontakten med eleverna. Loggkalender finns både i A5– och A6–format och innehåller förutom kontaktsidor även schemaplanering, klasslistor och veckoplaneringar.

Du som behöver ha kontakt med eleverna och deras föräldrar kan också välja elevdagboken. Den är odaterad vilket gör att du kan använda sidorna mer fritt och skriva meddelanden till eleven själv eller dennes familj eller anhöriga. Sidor för planering och utvärderingar finns.

Du som är klasslärare kan behöva ha koll på fler än ett ämne. Därför erbjuder vi en lärarkalender för klasslärare, som låter dig hålla koll på elever, provresultat, scheman och mycket mer – samtidigt som du har ordning på dina ämnen.

Glöm inte att även hitta en favorit att skriva med i din lärarkalender bland våra pennor. Kika också på våra märk– och indexflikar som kan hjälpa dig att markera speciellt viktiga sidor i din kalender. Hos oss får du poäng på alla dina köp.