MENY
Gula Katten
Kundtjänst: 020 - 15 20 00  Mån-Fre 9-17 Kontakta oss 

Kontakta oss

Kundtjänst: 020 - 15 20 00

Mån-Fre 9-17

E-postadress

 Fri frakt över 995 kr exkl. moms
Alltid låga priser!1-2 dagars leveransFri frakt över 995 kr exkl. moms

Hängmappar & Tillbehör

Här hittar du hängmappar och tillbehör av hög kvalitet. Låt hängmappar, hängmappslådor och hängmappsskåp från kända varumärken ge dig en organiserad vardag på kontoret.
1  2  Nästa »  |  Visa alla

Hängmappar och tillbehör för bättre ordning


På den här sidan hittar du hängmappar i olika färger och utföranden, tillsammans med tillbehör som kan vara till nytta. Hängmappar är ett utmärkt sätt att få bättre ordning på kontorets alla papper, med hjälp av smidig och avskild förvaring och tydliga rubrikhållare. Hitta dina nya hängmappar och tillbehör här!

Vårt utbud av hängmappar innehåller det mesta. Du kan hitta mappar i kartong som med sin brytsäkra yta som även avvisar smuts skyddar dina papper samtidigt som hänglisten i metall och plast hindrar dem från att falla ned från sin hängande position. Den här varianten finns i många olika färger för att du ska kunna hitta din favorit –  vit, röd, blå, grön och gul. Ett tips är också att använda dessa hängmappar och tillbehör för att skapa ditt eget ordningssystem för pappren.

Hållbara hängmappar


Du som letar efter hängmappar och tillbehör men inte vill ha färgstarka mappar kan förstås välja andra alternativ. Vi erbjuder mappar i transparent polypropylen–folie som tillåter dig att se innehållet innan du ens öppnat mappen. Den färgade rubrikhållaren kan underlätta ytterligare för dig att se vilken mapp som innehåller vad.

För att få extra koll på vad mapparna innehåller kan du skaffa extra rubrikhållare och instick till rubrikhållare. De sparar dig tid och gör att du kan skapa bredare överblick över ditt material.

Förvara dina hängmappar smidigt


Det speciella med hängmappar är just att de hänger och därför förvaras på ett unikt och flexibelt sätt. De ser ut som vanliga möbler som ingår i inredningen, men innehåller alla dina papper.

Hos oss kan du bland annat välja på en hängmappslåda som rymmer 35 mappar och kan vikas ihop när den inte används. Har du extra många mappar rekommenderar vi ett hängmappsskåp. Skåpen har olika många lådor som rymmer olika många mappar beroende på vilket behov du har – det största vi erbjuder har plats för upp till 90 hängmappar per låda. Om du behöver ha mapparna nära till hands och enkelt flytta på dem kan välja en hängmappsvagn.

Glöm inte att även titta på våra arkivkartonger och tillbehör, för att enkelt kunna stoppa undan de papper du inte behöver längre. Hos oss får du poäng på alla dina köp.