MENY
Gula Katten
Kundtjänst: 020 - 15 20 00  Mån-Fre 9-17 Kontakta oss 

Kontakta oss

Kundtjänst: 020 - 15 20 00

Mån-Fre 9-17

E-postadress

 Fri frakt över 995 kr exkl. moms
Alltid låga priser!1-2 dagars leveransFri frakt över 995 kr exkl. moms

Anteckningsböcker

Datorer och ordbehandlare i all ära, de gör ofta livet lite lättare, men att knappa på ett tangentbord går inte upp mot känslan av att sätta pennan mot ett oskrivet blad i en trevlig anteckningsbok. Här hittar du anteckningsböcker för alla behov och sammanhang.
1  2  3  4  5  Nästa »  |  Visa alla

Anteckningsböcker för alla tillfällen


Enkla anteckningsböcker, såsom kollegieblock, kostar endast en liten slant och duger utmärkt till vardagsanteckningar. Vi har också ett flertal rejäla och snygga anteckningsböcker med smarta funktioner som underlättar organisationen av dina anteckningar. De gör dem perfekta att ta med sig på lunchmötet, på konferensen eller på vidareutbildningen. Bladen i vissa av dessa anteckningsböcker går att flytta och du kan också lägga till fler blad om du behöver. På så sätt får du snabbt en god överblick av dina anteckningar. För den som behöver ha anteckningsboken med sig ut i fält finns också böcker med hårda pärmar som tål mycket. Välj gärna pärmar i plast om du vet med dig att du kommer behöva ta med dig boken under fuktiga förhållanden. I vårt sortiment finns anteckningsböcker i starka, iögonenfallande färger som är särskilt lämpliga för dig som omger dig med mycket papper och pärmar och behöver hitta din anteckningsbok snabbt.

Våra anteckningsböcker passar utmärkt till dig som student

Våra anteckningsböcker passar inte bara för kontoret utan blir minst lika uppskattade av dem där hemma. Flera av våra anteckningsböcker passar bra för studier – en flitig student kan fylla flera anteckningsblock under en termin. Dessutom blir många av våra elegantare modeller till utmärkta minnesböcker. Till viktiga tankar och speciella minnen som man vill bevara åt eftervärlden är det roligt att ha en speciell anteckningsbok, vald med omsorg. Väljer du en med styv pärm känns det som en "riktig" bok och på så vis håller den längre. En anteckningsbok med lite tjockare ark kan bli ett utmärkt fotoalbum med plats att skriva små texter till varje foto, så att man kan spara minnen. För barnen kommer också anteckningsboken till nytta. Att använda anteckningsböcker är än idag det vanligaste sättet att arbeta på i skolor, och tack vare de olika utformningarna vi säljer kan alla få en bok som passar deras egna preferenser.