MENY
Gula Katten
Kundtjänst: 020 - 15 20 00  Mån-Fre 9-17 Kontakta oss 

Kontakta oss

Kundtjänst: 020 - 15 20 00

Mån-Fre 9-17

E-postadress

 Fri frakt över 995 kr exkl. moms
Alltid låga priser!1-2 dagars leveransFri frakt över 995 kr exkl. moms

Visitkortsförvaring

Här hittar du smidig och snygg visitkortsförvaring. I vårt sortiment av visitkortspärmar, visitkortshållare, visitkortsböcker och annan förvaring kan du hitta det bästa för just dina visitkort.

Visitkortsförvaring för dina visitkort

På den här sidan hittar du många alternativ inom visitkortsförvaring. Visitkorten är en viktig del av mångas vardag och karriär och lika viktigt är att förvara dem på ett snyggt sätt, både så att du själv kommer åt dem och så att dina kunder ser dem på det sätt du vill att de ska uppfattas. Det är också viktigt att hålla koll på alla visitkort som andra ger ut, så att du enkelt kan nå dem när du behöver.

Det första du ska tänka på är naturligtvis dina egna kort. Vi har visitkortsställ i genomskinlig plast, som skyddar dina kort och samtidigt visar upp dem för besökarna från både fram– och baksidan. Du kan också välja visitkortshållare i trådmetall, som finns i svart och silver och låter dina visitkort vila mot den lutande bakgrunden. De ger korten ett personligt intryck och kan få deras kontraster att framträda extra tydligt. Du som ska ta med dig korten kan skaffa en visitkortshållare i aluminium som enkelt går ned i din ficka och ser lyxig ut.

Håll koll på alla kort du samlar på dig

Vi erbjuder också visitkortsförvaring som är anpassad för den stora mängd kort man kan samla på sig. Visitkortssnurrorna har plats för upp till 600 visitkort och kommer med register A–Ö samt telefonkort där du kan skriva ned adresser.

En alternativ visitkortsförvaring för dina inkomna kort är en visitkortspärm. Du kan välja mellan att börja med plats för 160, 200 eller 400 visitkort. Naturligtvis erbjuder vi extra fickor för din visitkorspärm, så att du kan fylla på med fler kort. Alla pärmar är i hög kvalitet med svart elegant yta och ringmekanism.

En närliggande släkting till denna visitkortsförvaring är visitkortsboken. Vi har inbundna böcker med genomskinliga plastfickor för dina visitkort. Dessa får plats med något färre men är lättare att bära med sig.

Stilfullt eller diskret


Här hittar du också en visitkortslåda, för dig som inte vill stänga in dina kontakters kort i pärmar och böcker. Även med lådan medföljer register. Du som diskret vill bära med dig kort kan titta på vår korthållare i svart skinn.

Passa på att handla namnskyltar och korthållare till kontoret eller konferensen när du ändå håller på. Du får poäng på alla dina köp.