MENY
Gula Katten
Kundtjänst: 020 - 15 20 00  Mån-Fre 9-17 Kontakta oss 

Kontakta oss

Kundtjänst: 020 - 15 20 00

Mån-Fre 9-17

E-postadress

 Fri frakt över 995 kr exkl. moms
Alltid låga priser!1-2 dagars leveransFri frakt över 995 kr exkl. moms

Overheadprojektorer

Här hittar ni overheadprojektorer för era presentationer och lektioner. Vi erbjuder företag och skolor högkvalitativa projektorer från NOBO, som ger era texter och bilder en extra dimension.

Overheadprojektorer för alla presentationer


Vi erbjuder ett antal overheadprojektorer till bra pris och med snabba leveranstider. Vårt utbud passar såväl företaget med flera hundra anställda som skolan med tio elever.

Overheadprojektorer underlättar presentationer på arbetet och undervisningen i skolan. Till skillnad från många digitala projektorer ger en overheadprojektor möjligheten att zooma in och ut på det dokument som för tillfället visas upp, samt möjlighet att skriva på overheadfilmen som materialet är tryckt på. Det innebär att både den bild som visas och eventuella kommentarer kan synas på väggen eller skärmen utan att det behövs ett skrivbart underlägg, exempelvis whiteboardtavla, bakom.

Snygga stationära projektorer

Hos oss kan du välja bland två olika stationära overheadprojektorer. Vi erbjuder en modell som är kompakt och enkel att ta med sig. Armen går dessutom att vika ihop, ta bort och förvara inuti projektorn. Den här modellen passar extra bra för redovisning i små lokaler.

Den andra modellen är något tyngre och passar alla typer av rum, förutom de allra minsta. Den här är extra tyst och lämpar sig bra för den som vill visa upp färgstarka dokument, till exempel diagram. Båda de stationära kommer med inordnad förvaring för sladdarna.

Smidig och enkel hantering

För de allra minsta lokalerna och den som är på resande fot har vi en mindre och lättare, portabel overheadprojektor som är enkel att montera på plats. Den levereras tillsammans med en anpassad väska. Den är mindre, men har alla funktioner som de stationära – visar alla typer av dokument, både i färg och svartvitt samt sladdförvaring.

Låt overheadprojektorn finnas tillgänglig för konferenser och redovisningar av alla slag. Ett klassrum kan med fördel ha en overheadprojektor i varje klassrum, så slipper lärarna riskera att stå utan när de behöver en till lektionen. Ett litet kontor eller enskild firma kan klara sig med en portabel, som också blir lätt att ta med sig till konferensen. Alla våra overheadprojektorer kommer med fem års garanti och lampväxlare.

Glöm inte att samtidigt ta en titt på våra tillbehör till overheadprojektorer. Vi erbjuder bland annat extra lampor till projektorerna, pekpinnar som kan underlätta presentationen ytterligare och overheadfilm för att ni aldrig ska stå utan. Ni får poäng på alla era köp.