Gula Katten
Kundtjänst: 020 - 15 20 00  Mån-Fre 9-17 Kontakta oss     
           

Användarnamn

Trygg e-handel
  Alltid låga priser!       1-2 dagars leverans     Fri frakt över 995 kr ex moms

Alltid hos
Gula katten

  Alltid låga priser!
  Handla utan konto
  Fri frakt över 995 kr

  1-2 dagars leveranstid

Betalningssätt

Klarna Logga Vänsterkolumn
Kontakta oss

 


Post-it® Index Värdepack (fp om 5 st) i gruppen KONTOR & PAPPER / PÄRMAR & MAPPAR / Märk och Indexflikar / Märkflikar Post-it hos Gula Katten AB (120205)
Post-it® Index Värdepack (fp om 5 st)

Post-it® Index Värdepack (fp om 5 st)

Artikelnr.
120205
105 kr
207 kr
Exkl. moms
Antal: 
Spara som favorit
Information Dela Tipsa en vän
Detta set innehåller iögonfallande Post-it®-indexflikar och kostnadsfria Post-it®-indexpilar som är gjorda för att du ska kunna skriva på dem och flytta dem, och är idealiska för att fästa i kanten på sidor.
Dessa mellanstora Post-it®-indexflikar och små Post-it® Strong Index-flikar är lämpliga för en rad olika användningsområden, från att märka viktiga sidor i tjocka läroböcker till markering av favoritrecept i kokböcker och mycket mer. Om du behöver markera ställen på ett tydligt sätt för senare hantering, kommer denna blandning av flikar av papper och hållbar plast definitivt att fånga din uppmärksamhet. Det finns tillräckligt med plats för att skriva rubriker och denna prisvärda förpackning innehåller ett urval av fem klara färger. Post-it®-flikar är perfekta att placera i en favoritbok, tidskrift, katalog eller mapp. De är ett perfekt hjälpmedel för att färgkoda viktiga dokument för framtida referenshantering och levereras i prydliga hårda plasthållare med Post-it®-logotyp. - Iögonfallande färger så att de fångar din uppmärksamhet - Indexera viktig information så att du snabbt kan hitta den senare - Fäster säkert på sidor - Kan enkelt flyttas eller tas bort - Perfekta för färgkodning av dokument - Plats för att skriva en rubrik - Varje förpackning med 4 x 50 flikar (totalt 200) levereras i en praktisk löstagbar plasthållare med 12 kostnadsfria, starka registerflikar - Indexflikens storlek: 25,4 x 43,2 mm - De starka indexflikarnas storlek: 25,4 x 38,1 mm - Indexflikarnas färg: Klargul, blå, röd och grön - De starka indexflikarnas färg: Gul