Gula Katten
Kundtjänst: 020 - 15 20 00  Mån-Fre 9-17 Kontakta oss     
           

Användarnamn

Trygg e-handel
  Alltid låga priser!       1-2 dagars leverans     Fri frakt över 995 kr ex moms

Alltid hos
Gula katten

  Alltid låga priser!
  Handla utan konto
  Fri frakt över 995 kr

  1-2 dagars leveranstid

Betalningssätt

Klarna Logga Vänsterkolumn

Kontakta oss

 


Kulpenna PILOT BPE-GP medium röd i gruppen KONTOR & PAPPER / PENNOR / Kulspetspennor / Kulspetspenna Pilot hos Gula Katten AB (6804323)
Kulpenna PILOT BPE-GP medium röd

Kulpenna PILOT BPE-GP medium röd

Artikelnr.
6804323
12.90 kr
27.90 kr
Exkl. moms
Antal: 
Spara som favorit
Information Dela Tipsa en vän
Pilots Begreen BPE-GP kulspetspenna har ergonomiskt grepp och ett slitstarkt stift i hårdmetall för en bekväm skrivupplevelse.
Pilot Begreen BPE-GP kulspetspenna har en mediumspets på 1,0 mm som ger jämn skrift och är perfekt för uppgifter som kräver ett stort mått precision. Med sin spets av hårdmetall behåller pennan formen och räcker extremt länge medan det triangelformade fingergreppet av gummi ger extra komfort. Dessutom har den en påfyllningsbar patron, vilket ger mindre avfall och större besparingar. Pennan har en bekvämt formad pennkropp och levereras med en fickklämma för ökad bekvämlighet. Den här pennan, som är tillverkad av 76 % återvunnet material, är ett perfekt miljöval. - Mediumspets: 1,0 mm - Extra precision - Den tåliga kulan av hårdmetall håller formen och är extremt hållbar - Genomskinlig pennkropp gör att bläcknivån är synlig - Tillverkad av 76 % återvunnet material - Triangelformat gummifingergrepp - Påfyllningsbar patron för mindre avfall - Flytande oljebaserat bläck - Färg: Blå