MENY
Gula Katten
Kundtjänst: 020 - 15 20 00  Mån-Fre 9-17 Kontakta oss 

Kontakta oss

Kundtjänst: 020 - 15 20 00

Mån-Fre 9-17

E-postadress

 Fri frakt över 995 kr exkl. moms
Alltid låga priser!1-2 dagars leveransFri frakt över 995 kr exkl. moms

Anslagstavlor & Skärmar

I denna kategori hittar du allt material som behövs för att fånga din publiks uppmärksamhet. Med hjälp av våra anslagstavlor och skärmar ser du till att ditt budskap sprids, till exempel information till medarbetarna på jobbet eller visuellt material som illustrerar en muntlig presentation.

Detta kan du använda våra anslagstavlor och skärmar till


En anslagstavla är praktisk att ha i fikarummet eller i hallen för att hålla ordning på alla små viktiga lappar. Att göra-listor, bilder från skolutflykten, information från skolan, tänkvärda citat med mera, blir väl synliga på en anslagstavla och kan lätt arrangeras i olika kategorier. Till exempel kan ett hörn av anslagstavlan avsättas åt inköpslistor och ett annat hörn åt sådant som är brådskande och kräver snar uppmärksamhet. En anslagstavla är också ett bra verktyg i kreativa projekt, i grupp eller på egen hand. Du kan nåla upp viktiga nyckelord och inspirerande citat och bilder och på så vis göra anslagstavlan till en slags tredimensionell mindmap som gynnar kreativiteten och hjälper till att skapa struktur i ett rörigt material.

Anslagstavlorna finns tillgängliga i olika utföranden - välj enligt dina behov och önskemål. Vi erbjuder klassiska korktavlor där papperen fästs med hjälp av nålar, men också anslagstavlor i moderna material, till exempel med självhäftande yta. Du kan också välja mellan olika storlekar på anslagstavlorna.

Presentera information i visuellt format med en utställningsskärm


På en utställningsskärm presenterar du enkelt information i visuell form - foton, teckningar, kalkyler, citat. Det är perfekt för utställningar, mässor eller för att lägga fram förslag och idéer till nya projekt på arbetsplatsen. En skärm drar till sig uppmärksamhet från förbipasserande och placeras med fördel på platser där mycket folk cirkulerar. Användande av utställningsskärm är ett förträffligt sätt att ge betraktaren överblick över en större mängd material. Utställningsskärmarna går att vika ihop och kan då lätt transporteras till annan utställningsplats eller för förvaring. Skärmar kan också användas som rumsavdelare i till exempel öppna kontorsmiljöer.

I denna kategori hittar du också självhäftande ramar och golvställ, som lämpar sig ypperligt till att förmedla kortare budskap. En självhäftande ram kan placeras i ögonhöjd på strategiska platser, såsom dörrar och väggar. Innehållet skyddas av en transparent plast som enkelt kan bytas ut.