MENY
Gula Katten
Kundtjänst: 020 - 15 20 00  Mån-Fre 9-17 Kontakta oss 

Kontakta oss

Kundtjänst: 020 - 15 20 00

Mån-Fre 9-17

E-postadress

 Fri frakt över 995 kr exkl. moms
Alltid låga priser!1-2 dagars leveransFri frakt över 995 kr exkl. moms

Utställningsskärmar

Är det dags för möten, konferenser eller utställningar? På Gula Kattens sajt hittar du utställningsskärmar som är dels i kartong och dels i plast som passar in på kontoret, på utställningen eller i skolan. Du hittar även många fyndiga och praktiska magneter på GulaKatten.se.  

Utställningsskärmar för alla sorters utställningar


Utställningsskärmar
gör att din information når fram till mottagaren. Utställningsskärmar gör det enkelt för dig att sätta upp papper, broschyrer, teckningar, informationsblad och skapa en överskådlig blick. Gula Katten erbjuder den enkla och klassiska Utställningsskärm vit 5/fp som är en 3-delad utställningsskärm. Vill du istället ha en skärm som du enkelt kan transportera rekommenderar vi Utställningsskärm NOBO Showboard. När du köper en utställningsskärm är det smart att skapa attraktiva budskap på skärmarna via magneter. Gulakatten.se erbjuder därför magnetramarna Magnetram DURABLE Magaframe A6 2/fp, Magnetram DURABLE Magaframe A5 2/fp och Magnetram DURABLE Magaframe A4 2/fp.

Presentera dina projekt på ett snyggt sätt


Vårt utbud av utställningsskärmar erbjuder något för alla som har något att visa upp, oavsett om det rör sig om konferensmaterial till en presentation, reklam eller egentagna foton. Utställningsskärmar till skolan kan låta barn och ungdomar att presentera sina projekt för kamrater och föräldrar. Det bästa är att alla har något att visa upp!

Ni som är i behov av just utställningsskärmar kan välja mellan en i wellkartong och en med ram av plast. Wellkartongsskärmen är klorfri och 180 centimeter hög. Den går att vika ihop för bättre förvaring. Skärmen med plastram har två alternativa utseenden, med en grå sida och en blå. Den består av sex paneler som kan monteras ihop.

Magnetramar för smidig uppvisning


Utställningsskärmar kan behöva kompletteras med något. Vill ni ha ett enkelt och snyggt sätt att presentera ert material på ska ni välja magnetramar. Magnetramarna är lätta att använda och går att fästa på vilken yta som helst, utan att lämna märken efter sig när den tas ned. Ramarna ger materialet ett stilrent utseende och den transparenta framsidan i plast skyddar innehållet från skador och fläckar samt ger en extra visuell dimension.

Magnetramarna är smidiga att ha med sig till exempelvis konferenser. Vi erbjuder dem i formaten A3, A4, A5 och A6, så att ni kan välja de storlekar som passar ert ändamål.

För extra stora budskap


För den som ska stå på en mässa eller behöver utrymme för extra stora bilder och budskap kan de ovan nämnda storlekarna vara för små. Därför erbjuder vi även självhäftande affischramar, som passar exempelvis skyltfönster.

Ni hittar också golvställ som komplement, för att exempelvis lyfta fram specifik information eller visa upp schema och anvisningar på ett tydligt sätt. Den består av en magnetram som passar A3– och A4–format och gör det enkelt att byta ut materialet, samtidigt som den sticker ut.

Välkomna med er beställning, oavsett om ni är ett företag på 250 anställda, ett enmansföretag, en skola eller en privatperson. Ni får poäng på alla era köp. Glöm inte att även titta på våra gummiband och häftstift för att kunna fästa era informationsblad, foton och annat på utställningsskärmarna. Glöm inte heller bläck och toner för snyggare utskrifter.