Gula Katten
Kundtjänst: 020 - 15 20 00  Mån-Fre 9-17 Kontakta oss     
           

Användarnamn

Trygg e-handel
  Alltid låga priser!       1-2 dagars leverans     Fri frakt över 995 kr ex moms

Kategorier

Alltid hos
Gula katten

  Alltid låga priser!
  Handla utan konto
  Fri frakt över 995 kr

  1-2 dagars leveranstid

Betalningssätt


Klarna Logga Vänsterkolumn

Kontakta oss

RING OSS PÅ
020-15 20 00
VARJE VARDAG
MELLAN 09.00-17.00

Blankettboxar

För dig som har mycket papper du inte har någonstans att göra av erbjuder GulaKatten.se ett antal olika blankettboxar. Välj mellan öppna och slutna fack, fack för A4-papper eller A3-papper och vissa miljövänliga alternativ.  

Blankettboxar - GulaKatten.se

 

Pappershögar som upptar så mycket av skrivbordet att dess yta knappt syns och öppnade kuvert som man måste hålla reda på men inte riktigt kan. Plastfickor som var till för att innehålla en viss typ av papper men som i slutändan fylldes av mer och mer irrelevanta ark i alla fall. Känner Du igen detta? Gula Katten har lösningen.

 

Vi har ett stort sortiment av förvaringsmöjligheter, bland annat blankettboxar. Med blankettboxar kan Du få ordning på dina papper och kuvert som upptar plats på Ditt skrivbord och i dina hyllor. Välj mellan flera olika märken såsom Leitz och Multiform och mellan lådor och fack. Vissa blankettboxar kan skruvas upp på väggen. Något som dock gäller dem allihop är att det får plats mycket papper i dem! Har Du mycket broschyrer och andra informationsblad kan du skaffa ett blankettfack eller broschyrställ.