MENY
Gula Katten
Kundtjänst: 020 - 15 20 00  Mån-Fre 9-17 Kontakta oss 

Kontakta oss

Kundtjänst: 020 - 15 20 00

Mån-Fre 9-17

E-postadress

 Fri frakt över 995 kr exkl. moms
Alltid låga priser!1-2 dagars leveransFri frakt över 995 kr exkl. moms

Dokumentförstörare

Förhindra att känsliga dokument sprids till fel person även efter att de hamnat i papperskorgen. Dokumentförstörare från Gula Katten hjälper er! Vi erbjuder dokumentförstörare från kända märken som Rexel och Staples.

1  2  3  4  Nästa »  |  Visa alla

Hitta er nya dokumentförstörare hos oss

Dokumentförstörare är ett perfekt sätt att göra sig av med hemligstämplade papper som ni på kontoret inte längre behöver. Med en dokumentförstörare går det smidigt och enkelt att strimla flera papper samtidigt. 

Många olika dokumentförstörare till bra priser


Vissa uppgifter är för känsliga för att få finnas kvar ens i en papperskorg. Dokumentförstörare hjälper till att förhindra katastrofen genom att tugga sönder papper med hemliga uppgifter till oigenkännelse. Här på Gula Katten hittar ni många olika dokumentförstörare till bra priser. Vad ni än är ute efter kan ni hitta er nya dokumentförstörare hos oss!

Vi erbjuder större och mindre varianter, med olika – men likväl höga – hastigheter. Dokumentförstörarna varierar också i antal strimlade papper åt gången. Gemensamt för alla våra dokumentförstörare är att de gör jobbet, och de gör det effektivt för att spara er tid och energi.

Dokumentförstörare med hög kapacitet


Vilken dokumentförstörare som passar er och ert arbete beror på hur mycket plats ni har och hur mycket papper ni behöver förstöra. Vi har dokumentförstörare som kan samla mellan 10 och 80 liter pappersstrimlor i sin papperskorg och kan strimla 500 pappersark i taget. Ett kontor med många anställda kan ha nytta av en sådan, medan mindre kontor kan klara sig på en som tuggar 10–20 papper åt gången.

Våra dokumentförstörare arbetar tyst, oavsett om du väljer en större eller mindre variant. Dagens modeller klarar inte bara att tugga i sig papper, utan sväljer lika enkelt gem, häftklamrar, kreditkort och CD–skivor – något som skvallrar om styrkan och effektiviteten hos dem. Ni kan alltså lugnt strimla era pappersbuntar utan att behöva oroa er för att uppgifterna inte helt skulle försvinna. Pappren förvandlas till tusentals pyttesmå, oläsliga bitar.


Tillbehör till dokumentförstörare


Förutom själva dokumentförstöraren hittar ni här även tillbehör som är bra att ha till maskinen. Vi erbjuder avfallspåsar och säckar som samlar ihop allt skräp efter strimlingsprocessen. Välj storlekar utifrån vilken maskin ni har och hur stor volym papper ni strimlar. Välj också mellan påsar i plast och i papper.

Ni hittar också olja som smörjer maskinen för smidigare strimling. Ni kan välja mellan skärverksolja och oljeblad.

Glöm inte att även köpa nytt kopieringspapper och nya bläckpatroner, eftersom de förstörda dokumenten ger plats för nya.