MENY
Gula Katten
Kundtjänst: 020 - 15 20 00  Mån-Fre 9-17 Kontakta oss 

Kontakta oss

Kundtjänst: 020 - 15 20 00

Mån-Fre 9-17

E-postadress

 Fri frakt över 995 kr exkl. moms
Alltid låga priser!1-2 dagars leveransFri frakt över 995 kr exkl. moms

Laminering

Här hittar du snabba, högkvalitativa lamineringsmaskiner från varumärken som LEITZ och GBC, som plastar in både större och mindre format. Du hittar också laminat i matt och klar plast.
1  2  3  4  Nästa »  |  Visa alla

Lamineringsmaskiner för arbetsplats och hem


På den här sidan hittar du ett antal olika lamineringsmaskiner tillsammans med olika typer av laminat. Laminering kan vara nödvändigt i skolan, på kontoret, på konferensen eller i hemmet, i synnerhet för den som arbetar hemifrån men också för den som vill plasta in exempelvis foton. Välkommen att hitta det du söker, oavsett om du är privatperson eller letar i arbetssyfte.

Hitta rätt lamineringsmaskin


Behöver du en extra snabb lamineringsmaskin? Den som laminerar mest på kortast tid, tar minst plats eller är lättast att använda? Vårt sortiment av lamineringsmaskiner erbjuder dig enkel och snabb laminering vilka behov du eller din arbetsplats har. För dig som arbetar på ett stort kontor rekommenderar vi en lamineringsmaskin som är extra snabb både i uppvärmning och laminering, perfekt när många vill använda maskinen eller ett resultat snabbt behöver presenteras på ett snyggt sätt.

För ett mindre kontor eller för hemmabruk passar enklare lamineringsmaskiner. Vi erbjuder de som kan laminera alla format från ID till A3, för maximal flexibilitet. Dessa lamineringsmaskiner är, med små skillnader, väldigt enkla att använda för att du som privatperson eller egenföretagare inte ska behöva lusläsa manualen innan du sätter igång. De startar med hjälp av en strömbrytare och visar med en lampa när de är uppvärmda och redo att köra igång. Om du inte vill ha en vanlig svart maskin får du inte missa den grönvita från LEITZ!

Laminering – inte bara lamineringsmaskiner


För att plasta in något behövs inte bara själva maskinen. Därför hittar du, tillsammans med lamineringsmaskiner även laminat på den här sidan. Vårt utbud av laminat innehåller olika varianter för att alla ska kunna välja det laminat som passar dem och deras maskin bäst.

Vi erbjuder laminat till lamineringsmaskiner i både matt och klar plast. Storlekarna varierar, så att ni kan hitta ett som passar de allra största dokumentstorlekarna eller de lite mindre. Även rep– och vattentåligt laminat finns att tillgå.

Glöm inte att skaffa märkpennor när ni ändå håller på, ifall ni vill kunna skriva på de inplastade dokumenten. Vi erbjuder även saxar och knivar för den som laminerar mindre dokument som behöver klippas ut från resten av plasten. Hos oss får ni poäng på alla era köp.