MENY
Gula Katten
Kundtjänst: 020 - 15 20 00  Mån-Fre 9-17 Kontakta oss 

Kontakta oss

Kundtjänst: 020 - 15 20 00

Mån-Fre 9-17

E-postadress

 Fri frakt över 995 kr exkl. moms
Alltid låga priser!1-2 dagars leveransFri frakt över 995 kr exkl. moms

Trummor

Här kan ni hitta trummor till skrivaren från kända märken såsom Canon, Samsung, Epson och HP. Trummorna i vårt sortiment har en kapacitet från 7000 sidor till 285 000 A4–sidor.
1  2  3  4  5  Nästa »  |  Visa alla

Hitta trummor till skrivaren hos oss

Precis som toner behöver trummorna i en skrivare bytas ut då och då för att ge maximal styrka och färg på utskrifterna. Det kan man göra själv, men första steget är naturligtvis att ha de extra trummorna i förvar.

Behöver ni nya trummor till skrivarna på kontoret? Vill ni kanske ha några extra så att ni är redo om någon av dem går sönder eller tar slut? Gula Katten erbjuder er många olika trummor att välja bland, beroende på vilka skrivare och behov ni har.

Ni hittar trumenheter till skrivare från massor av kända varumärken, bland annat

Brother
HP
• Epson
• Canon

och många fler!

Vi har ett stort sortiment av trummor till era skrivare

För att hitta de trummor som passar just era skrivare kan ni använda vårt sökfält och söka antingen på skrivarens namn eller, om ni redan vet vilka trummor ni behöver, söka på trummans namn. Vårt utbud av trumenheter finns för alla färger på toner – svart, gul, magenta och cyan. Hur många sidor de räcker till att skriva ut varierar beroende på märke och modell. Ni kan hitta trummor som skriver ut upp till 7000 sidor och de som skriver ut upp till 285 000 sidor.

Många av de trummor vi erbjuder passar till fler än en skrivare. Håll därför koll på vilka som passar till vilken skrivare – om ni har flera skrivare som ett set med trummor passar till kan ni beställa flera exemplar på samma gång. Nya trummor hjälper er att få starkare utskrifter och bättre kvalitet på de texter och bilder ni skriver ut.

Trummor för tydliga och snygga utskrifter

Gör arbetet roligare med snyggare utskrifter och nöjdare kunder. Vårt sortiment av trummor hjälper er med det, oavsett om ni arbetar med ekonomi, reklam eller fotografi.

När ni ändå håller på – glöm inte att titta på vårt sortiment av bläck och toner! Passa också på att beställa nytt kopieringspapper, så att ni är redo när nästa intensiva period av pappersarbete– och utskrifter kommer. Hos oss får ni poäng på alla era köp. Givetvis kan inte bara företag utan även privatpersoner handla.