Gula Katten
Kundtjänst: 020 - 15 20 00  Mån-Fre 9-17 Kontakta oss     
           

Användarnamn

Trygg e-handel
  Alltid låga priser!       1-2 dagars leverans     Fri frakt över 995 kr ex moms

Alltid hos
Gula katten

  Alltid låga priser!
  Handla utan konto
  Fri frakt över 995 kr

  1-2 dagars leveranstid

Betalningssätt

Klarna Logga Vänsterkolumn

Kontakta oss

 


Lamineringsmaskin LEITZ iLam A3 easy i gruppen KONTOR & PAPPER / KONTORSMASKINER / Laminering / Lamineringsmaskiner hos Gula Katten AB (105124)
Lamineringsmaskin LEITZ iLam A3 easy
Lamineringsmaskin LEITZ iLam A3 easy

Lamineringsmaskin LEITZ iLam A3 easy

Artikelnr.
105124
1160 kr
1710.91 kr
Exkl. moms
Antal: 
Spara som favorit
Information Dela Tipsa en vän
Drivs med en knapptryckning och en automatisk sensor som känner av laminattjockleken, vilket gör laminatorn iLAM easy A3 från Leitz® till en idealisk lamineringslösning för hobbyanvändning.
Laminatorn iLAM easy A3 från Leitz® är kompakt och färgstark och har lättanvända funktioner, automatisk sensor och enkel drift. 6 minuters uppvärmningstid och 45 sekunders lamineringstid kompletteras med den unika inbyggda sensorteknologin som säkerställer en jämn finish utan stötar till alla dina dokument på upp till A3-storlek. Den manuella frigöringsspaken förhindrar papperstrassel och det praktiska handtaget på sidan gör att du kan laminera på resande fot, idealiskt för projekt utanför kontoret. Leitz iLam A3 levereras med ett kostnadsfritt startpaket med lamineringsfickor så att du kan komma igång med lamineringen direkt. - Kompakt A3-laminator med modern design - Laminering av A3-dokument på 45 sekunder - Har 2 från utsidan upphettade valsar - Värms upp på bara 6 minuter - För användning med fickor på 80 till 125 mikroner - Manuell spak med frigöringsmekanism - Kostnadsfritt startpaket med lamineringsfickor ingår - Handtag på sidan för bärbarhet

Relaterade produkter