Gula Katten
Kundtjänst: 020 - 15 20 00  Mån-Fre 9-17 Kontakta oss     
           

Användarnamn

Trygg e-handel
  Alltid låga priser!       1-2 dagars leverans     Fri frakt över 995 kr ex moms

Alltid hos
Gula katten

  Alltid låga priser!
  Handla utan konto
  Fri frakt över 995 kr

  1-2 dagars leveranstid

Betalningssätt

Klarna Logga Vänsterkolumn

Kontakta oss

 


Lamineringsmaskin LEITZ iLam easy A4 i gruppen KONTOR & PAPPER / KONTORSMASKINER / Laminering / Lamineringsmaskiner hos Gula Katten AB (105125)
Lamineringsmaskin LEITZ iLam easy A4

Lamineringsmaskin LEITZ iLam easy A4

Artikelnr.
105125
1120 kr
1395.65 kr
Exkl. moms
Antal: 
Spara som favorit
Information Dela Tipsa en vän
Drivs med en knapptryckning och en automatisk sensor som känner av laminattjockleken, vilket gör laminatorn iLAM easy A4 från Leitz® till en idealisk lamineringslösning för hobbyanvändning.
Laminatorn iLAM easy A4 från Leitz® är kompakt och färgstark och har lättanvända funktioner, automatisk sensor och enkel drift. 6 minuters uppvärmningstid och 45 sekunders lamineringstid kompletteras med den unika inbyggda sensorteknologin som säkerställer en jämn finish utan stötar till alla dina dokument på upp till A4-storlek. Den manuella frigöringsspaken förhindrar papperstrassel och det praktiska handtaget på sidan gör att du kan laminera på resande fot, idealiskt för projekt utanför kontoret. Leitz® iLam A4 levereras med ett kostnadsfritt startpaket med lamineringsfickor så att du kan komma igång med lamineringen direkt. - Kompakt A4-laminator med modern design - Laminerar A4-dokument på 45 sekunder - Har 2 från utsidan upphettade valsar - Värms upp på bara 6 minuter - För användning med fickor på 80 till 125 mikroner - Manuell spak med frigöringsmekanism - Kostnadsfritt startpaket med lamineringsfickor ingår - Handtag på sidan för bärbarhet

Relaterade produkter