MENY
Gula Katten
Kundtjänst: 020 - 15 20 00  Mån-Fre 9-17 Kontakta oss 

Kontakta oss

Kundtjänst: 020 - 15 20 00

Mån-Fre 9-17

E-postadress

 Fri frakt över 995 kr exkl. moms
Alltid låga priser!1-2 dagars leveransFri frakt över 995 kr exkl. moms
Limomslag GBC transparent A4 1.5mm 100/FP i gruppen KONTOR & PAPPER / KONTORSMASKINER / Limbindning / Limbindningsmappar hos Gula Katten AB (187009)
Limomslag GBC transparent A4 1.5mm 100/FP
Limomslag GBC transparent A4 1.5mm 100/FP

Limomslag GBC transparent A4 1.5mm 100/FP

Artikelnr.
187009
566.25 kr
955 kr
Inkl. moms
Antal: 
Spara som favorit
Information

Med GBC ThermaBind-systemet kan du skapa en perfekt inbunden bok som ser ut som en pocketbok på bara några sekunder och dina dokument får ett professionellt utseende av en bok som ser ut att ha publicerats.
Det är ett utmärkt exempel på en komplicerad professionell inbindningsprocedur som har gjorts enkel för kontorsanvändaren. Hemligheten ligger i de förformade ThermaBind-omslagen som har en stark klisterremsa. Limmet går stadigt in i arkens fibrer och skapar en helt säker rygg, precis som på en pocketbok. Ryggen integreras i själva omslaget och skapar en unik helhet. Proceduren är enkel, smidig och snabb och inga knöliga hål, tejpremsor eller klämmor behövs. Klisterremsans profil är formad som ett U för att se till att den första och sista sidan kommer i kontakt med klistret så att sidorna verkligen sitter fast. Detta gör ThermaBind perfekt för juridiska, avtalsmässiga och personliga handlingar.
Oavsett vilken storlek ditt dokument har följer du bara den enkla ThermaBind-proceduren i tre steg för bästa resultat. Gör så här: 1. Lägg alla sidor ovanpå varandra och jämna till dem noggrant innan du placerar dem i ett ThermaBind-omslag med rätt kapacitet. 2. Placera sidorna och omslaget i enheten vars temperaturstatus måste vara klar. Exakt hur lång tid varje inbindning tar beror på vilken modell av limbindningsmaskinen som används. 3. Vänta tills maskinen signalerar att bindningsproceduren är klar och låt sedan det inbundna dokumentet svalna för att inbindningen ska bli så stark som möjligt innan du använder dokumentet (cirka 30 sekunder beroende på rumstemperatur).