Gula Katten
Kundtjänst: 020 - 15 20 00  Mån-Fre 9-17 Kontakta oss     
           

Användarnamn

Trygg e-handel
  Alltid låga priser!       1-2 dagars leverans     Fri frakt över 995 kr ex moms

Alltid hos
Gula katten

  Alltid låga priser!
  Handla utan konto
  Fri frakt över 995 kr

  1-2 dagars leveranstid

Betalningssätt
Kontakta oss

 


Post-it® Index pilar (fp om 4 block) i gruppen KONTOR & PAPPER / PÄRMAR & MAPPAR / Märk och Indexflikar / Märkflikar Post-it hos Gula Katten AB (120204)
Post-it® Index pilar (fp om 4 block)

Post-it® Index pilar (fp om 4 block)

Artikelnr.
120204
61 kr
111.25 kr
Exkl. moms
Antal: 
Spara som favorit
Information Dela Tipsa en vän
Dessa iögonfallande Post-it®-indexpilar är gjorda för att du ska kunna skriva på dem, fäster säkert på dokument och levereras i en praktisk plasthållare.
Post-it®-indexpilar är den perfekta lösningen för en mängd olika uppgifter på kontoret eller i hemmet, t.ex. märkning av viktiga sidor i tjocka läroböcker, markering av viktiga deadline i rapporter och mycket mer. Den här förpackningen levereras i ett urval av klara färger och det finns tillräckligt med plats för att skriva en liten rubrik. Med dessa små Post-it®-pilar kan du markera specifika ord var som helst på en sida, men de döljer inte text eller bilder, eftersom de är transparenta. De är ett perfekt hjälpmedel för att färgkoda viktiga dokument, kataloger eller mappar för senare referenshantering och levereras i prydliga löstagbara plasthållare. - Iögonfallande färger - Indexera viktig information så att du snabbt kan hitta den senare - Fäster säkert på sidor - Transparenta så att texten på sidan går att läsa - Kan enkelt flyttas på hela sidan eller tas bort - Perfekta för färgkodning av dokument - Plats för att skriva en rubrik - Varje förpackning med 4 x 24 pilar (96 totalt) levereras i en praktisk löstagbar plasthållare - Indexpilarnas storlek: 11,9 x 43,2 mm - Indexpilarnas färger: Rosa, blå, grön och orange