MENY
Gula Katten
Kundtjänst: 020 - 15 20 00  Mån-Fre 9-17 Kontakta oss 

Kontakta oss

Kundtjänst: 020 - 15 20 00

Mån-Fre 9-17

E-postadress

 Fri frakt över 995 kr exkl. moms
Alltid låga priser!1-2 dagars leveransFri frakt över 995 kr exkl. moms
Överstrykningspenna Executive Boss 4/FP i gruppen KONTOR & PAPPER / PENNOR / Överstrykningspennor / Överstrykningspenna Stabilo hos Gula Katten AB (861218)
Överstrykningspenna Executive Boss 4/FP
Överstrykningspenna Executive Boss 4/FP
Överstrykningspenna Executive Boss 4/FP
Överstrykningspenna Executive Boss 4/FP
Överstrykningspenna Executive Boss 4/FP

Överstrykningspenna Executive Boss 4/FP

Artikelnr.
861218
62.50 kr
108.06 kr
Inkl. moms
Antal: 
Spara som favorit
Information

Markera text och viktig information med överstrykningspennan STABILO® BOSS® EXECUTIVE som är utrustad med ett patenterat smetfritt bläck och en ergonomisk och bekväm greppzon.

Överstrykningspennan STABILO® BOSS® EXECUTIVE har ett tillförlitligt vattenbaserat bläck med Anti-Dry-Out-teknik så att korken kan vara av under 4 timmar utan att den torkar ut. Den kan användas på nästan alla typer av papper. Det patenterade bläcket i BOSS® EXECUTIVE förhindrar kladd och gör att den kan användas på fotokopior, bläckstråleutskrifter och handskrivna texter. Den har en snedskuren spets som ger dubbla linjebredder på 2 respektive 5 mm samt en mjuk, ergonomisk greppzon så att du kan använda den i många olika sammanhang, till exempel för att skriva, stryka under eller markera. Överstrykningspennorna från STABILO® passar perfekt för studenter och yrkesverksamma som måste läsa och markera viktig information i texter. Överstrykningspennan finns i en mängd olika attraktiva färger och har den klassiska BOSS®-formen med en platt pennkropp som inte rullar iväg. Kollektionen levereras i en förpackning av hårdplast, med en framsida som kan fällas upp så att pennorna enkelt kan nås och placeras på skrivbordet, och den innehåller ett urval av 4 levande färger.

    Produktfakta
  • Med huv
  • Snedskuren spets
  • Linjebredd: 2 respektive 5 mm
  • Textfärg: Orange, Gul, Grön och Rosa
  • Färg pennkropp: Svart + respektive textfärg