MENY
Gula Katten
Kundtjänst: 020 - 15 20 00  Mån-Fre 9-17 Kontakta oss 

Kontakta oss

Kundtjänst: 020 - 15 20 00

Mån-Fre 9-17

E-postadress

 Fri frakt över 995 kr exkl. moms
Alltid låga priser!1-2 dagars leveransFri frakt över 995 kr exkl. moms
Överstrykningspenna Executive Boss orange i gruppen KONTOR & PAPPER / PENNOR / Överstrykningspennor / Överstrykningspenna Stabilo hos Gula Katten AB (861221)
Överstrykningspenna Executive Boss orange
Överstrykningspenna Executive Boss orange

Överstrykningspenna Executive Boss orange

Artikelnr.
861221
22.50 kr
Inkl. moms
Antal: 
Spara som favorit
Information

Markera viktig information med överstrykningspennan EXECUTIVE från STABILO® BOSS®, som är utrustad med ett patenterat kladdfritt bläck och ett ergonomiskt grepp.

Överstrykningspennan EXECUTIVE från STABILO® BOSS® använder ett pålitligt vattenbaserat bläck med Anti-Dry-Out-teknik, vilket innebär att bläcket klarar sig utan locket i fyra timmar utan att torka, och det kan användas på de flesta typer av papper. Det patenterade bläcket i EXECUTIVE från BOSS® förhindrar kladd, vilket innebär att det kan användas på fotokopior, bläckstråleutskrifter och handskrivna texter. Den har en snedskuren spets med 2 linjebredder på 2 och 5 mm och ett mjukt ergonomiskt grepp för totalt komfort, så du kan använda den för en rad olika uppgifter som t.ex. skrift, stryka under eller över. Överstrykningspennorna från STABILO® passar perfekt för studenter och yrkesverksamma som måste läsa och markera viktig information i texter. Överstrykningspennan finns i en mängd olika attraktiva färger och har den klassiska BOSS®-formen med en platt pennkropp som inte rullar iväg.

    Produktfakta
  • Med huv
  • Snedskuren spets
  • Linjebredd: 2 respektive 5 mm
  • Textfärg: Orange
  • Färg pennkropp: Svart + orange