MENY
Gula Katten
Kundtjänst: 020 - 15 20 00  Mån-Fre 9-17 Kontakta oss 

Kontakta oss

Kundtjänst: 020 - 15 20 00

Mån-Fre 9-17

E-postadress

 Fri frakt över 995 kr exkl. moms
Alltid låga priser!1-2 dagars leveransFri frakt över 995 kr exkl. moms
Överstrykningspenna BOSS pastell 4/FP i gruppen KONTOR & PAPPER / PENNOR / Överstrykningspennor / Överstrykningspenna Stabilo hos Gula Katten AB (150600)
Överstrykningspenna BOSS pastell 4/FP
Överstrykningspenna BOSS pastell 4/FP
Överstrykningspenna BOSS pastell 4/FP
Överstrykningspenna BOSS pastell 4/FP

Överstrykningspenna BOSS pastell 4/FP

Artikelnr.
150600
70 kr
Inkl. moms
Antal: 
Spara som favorit
Information

Markera text och viktig information med överstrykningspennan STABILO® BOSS® Original med pastellfärger och Anti-Dry-Out-teknik.

Den här nya versionen har samma utseende och funktionalitet som den tidigare STABILO® BOSS®-överstrykningspennan. Den använder dessutom ett tillförlitligt bläck med Anti-Dry-Out-teknik, vilket innebär att pennan kan vara upp till 4 timmar utan kork utan att den torkar ut. Dessa överstrykningspennor är lämpliga för användning på nästan alla typer av papper. De har en snedskuren spets och kan användas för en mängd olika uppgifter som t.ex. skrift, understrykning eller markering. Överstrykningspennorna från STABILO® i pastellfärger passar perfekt för studenter och yrkesverksamma som måste läsa och markera viktig information i texter. Överstrykningspennan har den klassiska BOSS®-formen med en platt pennkropp som inte rullar iväg. Den här serien innefattar ett urval av 4 pastellfärger.

    Produktfakta
  • Med huv
  • Snedskuren spets
  • Linjebredd: 2 respektive 5 mm
  • Textfärg: Mint, Rosa, Turkos och Lila (pastell)
  • Färg pennkropp: I samma färg som respektive textfärg