MENY
Gula Katten
Kundtjänst: 020 - 15 20 00  Mån-Fre 9-17 Kontakta oss 

Kontakta oss

Kundtjänst: 020 - 15 20 00

Mån-Fre 9-17

E-postadress

 Fri frakt över 995 kr exkl. moms
Alltid låga priser!1-2 dagars leveransFri frakt över 995 kr exkl. moms
Överstrykningspenna STABILO Navigator Gul i gruppen KONTOR & PAPPER / PENNOR / Överstrykningspennor / Överstrykningspenna Stabilo hos Gula Katten AB (176116)
Överstrykningspenna STABILO Navigator Gul
Överstrykningspenna STABILO Navigator Gul
Överstrykningspenna STABILO Navigator Gul

Överstrykningspenna STABILO Navigator Gul

Artikelnr.
176116
23.75 kr
Inkl. moms
Antal: 
Spara som favorit
Information

Markera text och viktig information med överstrykningspennan STABILO® NAVIGATOR® som är utrustad med en slimmad transparent pennkropp och en praktisk klämma för när du är på språng.

Den eleganta överstrykningspennan STABILO® NAVIGATOR® har en slimmad transparent pennkropp så att bläcket är synligt och kan övervakas samt en mjuk greppzon som gör den bekväm att använda. LUMINATOR® är perfekt för daglig användning av studenter och yrkesverksamma som ofta är i rörelse och den har ett pålitligt vattenbaserat bläck med Anti-Dry-Out-teknik så att korken kan vara av under 4 timmar utan att den torkar ut. Den kan användas på nästan alla typer av papper. Bläcket kommer att appliceras jämnt ända till sista droppen. Den har en robust snedskuren spets som ger dubbla linjebredder på 1 respektive 4 mm så att du kan använda den i många olika sammanhang, till exempel för att skriva, stryka under eller markera. Överstrykningspennan finns i en mängd attraktiva färger och har en praktisk klämma så att du kan ta den med dig.

    Produktfakta
  • Med huv
  • Snedskuren spets
  • Linjebredd: 1 och 3,5 mm
  • Textfärg: Gul
  • Färg pennkropp: Gul