Gula Katten
Kundtjänst: 020 - 15 20 00  Mån-Fre 9-17 Kontakta oss     
           

Användarnamn

Trygg e-handel
  Alltid låga priser!       1-2 dagars leverans     Fri frakt över 995 kr ex moms

Kategorier

Alltid hos
Gula katten

  Alltid låga priser!
  Handla utan konto
  Fri frakt över 995 kr

  1-2 dagars leveranstid

Betalningssätt


Klarna Logga Vänsterkolumn

Kontakta oss

RING OSS PÅ
020-15 20 00
VARJE VARDAG
MELLAN 09.00-17.00

Hålslag

Vi på Gula Katten tycker om ordning och reda. Vi har ett varierande sortiment av hålslag, allt från simpla hålslag till hålslag med mer avancerade funktioner som till exempel ger ökad ergonomi samt underlättar hålslag av stora buntar papper.

Hålslag - GulaKatten.se

 

Hålslag är ett måste för praktiskt taget alla kontor. Att ha hålslag på kontoret är väsentligt för att underlätta arkivering och dylikt, så att man kan samla alla dokument i olika pärmar och få bättre ordning och reda på kontoret, istället för att allt är huller om buller! Vi har ett stort sortiment av allt från simpla hålslag till mer avancerade med funktioner för att underlätta hålslag med stora buntar papper.

För att underlätta arkivering av papper erbjuder vi på Gula Katten även häftapparater av en del olika märken, såsom märkena rapid med exempelvis blockhäftare RAPID HD210 svart/grå och leitz som erbjuder bland annat häftapparat LEITZ 5502 WOW grön metallic, vilket underlättar när du buntar ihop och kategoriserar olika typer av dokument innan du förvarar dem snyggt i kontorspärmar, och vi erbjuder allt från enkla kontorspärmar neutralt svarta till exklusiva pärmkaruseller med plats för upp till 54 pärmar så att kunden alltid har ett stort och varierande utbud att välja mellan!