MENY
Gula Katten
Kundtjänst: 020 - 15 20 00  Mån-Fre 9-17 Kontakta oss 

Kontakta oss

Kundtjänst: 020 - 15 20 00

Mån-Fre 9-17

E-postadress

 Fri frakt över 995 kr exkl. moms
Alltid låga priser!1-2 dagars leveransFri frakt över 995 kr exkl. moms
Kategorier

Hålslag

Vi på Gula Katten tycker om ordning och reda. Vi har ett varierande sortiment av hålslag, allt från simpla hålslag till hålslag med mer avancerade funktioner som till exempel ger ökad ergonomi samt underlättar hålslag av stora buntar papper.

Hålslag - GulaKatten.se

 

Hålslag är ett måste för praktiskt taget alla kontor. Att ha hålslag på kontoret är väsentligt för att underlätta arkivering och dylikt, så att man kan samla alla dokument i olika pärmar och få bättre ordning och reda på kontoret, istället för att allt är huller om buller! Vi har ett stort sortiment av allt från simpla hålslag till mer avancerade med funktioner för att underlätta hålslag med stora buntar papper.

För att underlätta arkivering av papper erbjuder vi på Gula Katten även häftapparater av en del olika märken, såsom märkena rapid med exempelvis blockhäftare RAPID HD210 svart/grå och leitz som erbjuder bland annat häftapparat LEITZ 5502 WOW grön metallic, vilket underlättar när du buntar ihop och kategoriserar olika typer av dokument innan du förvarar dem snyggt i kontorspärmar, och vi erbjuder allt från enkla kontorspärmar neutralt svarta till exklusiva pärmkaruseller med plats för upp till 54 pärmar så att kunden alltid har ett stort och varierande utbud att välja mellan!