MENY
Gula Katten
Kundtjänst: 020 - 15 20 00  Mån-Fre 9-17 Kontakta oss 

Kontakta oss

Kundtjänst: 020 - 15 20 00

Mån-Fre 9-17

E-postadress

 Fri frakt över 995 kr exkl. moms
Alltid låga priser!1-2 dagars leveransFri frakt över 995 kr exkl. moms

Kopieringspapper Färgat

Behöver livet få lite mer färg? Här hittar du färgat kopieringspapper för kontoret, hemmet och skolan. Vi erbjuder massor av inspirerande, vackra och ovanliga nyanser av de vanligaste kulörerna.
1  2  Nästa »  |  Visa alla

Kopieringspapper färgat för kreativa projekt


Intresserad av bild och form? Gillar du att piffa till dina utskrifter eller behöver du göra reklamlappar som syns? Här hittar du ett stort sortiment av färgat kopieringspapper, för både kontors– och hemmabruk.

Pappret passar också bra till pysselstunder i hemmet och skolan. Vik färgglada lådor, loppor eller figurer och låt papprens alla färger inspirera. Det är bara du själv som sätter gränserna. Detsamma gäller om du vill använda kopieringspapper färgat i reklamsyfte: välj färger som syns, som representerar din produkt eller tjänst och som får igång din fantasi.

Inte bara regnbågens färger


Hos oss hittar du färgat kopieringspapper som till och med slår regnbågen i nyansmängd. Välj mellan de vanligaste färgerna röd, orange, gul, grön och blå, men också mellan en rad mer experimentella och ovanliga färger:

• Mintgrön
• Lila
• Creme
• Korallröd
• Nougat

och många, många fler. Hitta din favoritfärg eller välj ett flerpack för att botanisera bland de vackra nyanserna. Observera att vissa av de ovan nämnda ingår i ett storpack med flera färger. Du får roligare utskrifter, syns mer och kan göra ett bestående intryck på kunderna om du frångår det vita när du skickar brev eller reklam. En personlig prägel kan lyfta ett företag, oavsett om det är ett enmansföretag eller ett större. Du som pysslar eller tillverkar kreativa produkter får ett betydligt bredare material att arbeta med om du har tillgång till flera kulörer.

Mycket färgat kopieringspapper till lågt pris


Beställer du kopieringspapper färgat från oss kan du välja bland förpackningar med 250 eller 500 ark. Vi erbjuder också storpack med över 2000 ark, antingen i A4–format med fler färger eller i blandade format (A2, A3, A4, A5 och A6) i något mindre färgskala, för dig som gillar att variera dig eller vill kunna ge kreativiteten en extra skjuts som du hittar under Tonpapper där du behöver se om skrivaren elöler kopieringsmaskinen klarar tjockleken. Pappren fungerar lika bra till skrivare som till kopieringsmaskiner.

Oavsett vem du är och vad du letar efter kan du hitta färgat kopieringspapper hos oss. Glöm inte att även titta på vårt sortiment av brevpapper och korrespondenskort för vackra utskick. Vi har även bläck och toner till din skrivare som passar bra ihop med kopieringspappret. Du får poäng på alla dina köp.