MENY
Gula Katten
Kundtjänst: 020 - 15 20 00  Mån-Fre 9-17 Kontakta oss 

Kontakta oss

Kundtjänst: 020 - 15 20 00

Mån-Fre 9-17

E-postadress

 Fri frakt över 995 kr exkl. moms
Alltid låga priser!1-2 dagars leveransFri frakt över 995 kr exkl. moms

Kopieringspapper

Vi har kopieringspapper för alla typer av skrivare, kopieringsmaskiner, fax, laserskrivare och InkJet-skrivare. Våra kopieringspapper håller hög kvalitet och är tillverkade av kända varumärken.
1  2  3  4  Nästa »  |  Visa alla

Kopieringspapper för kontoret och hemmabruk

Kopieringspapper är mycket mer än bara vanligt papper! Hos Gula Katten hittar du många olika val av högkvalitativt papper, både hålat och ohålat i olika tjocklekar och storlekar som A3, A4 och A5. Vi erbjuder dessutom färgat kopieringspapper, som är lämpligt att använda exempelvis vid utskick av olika slag.

Hos oss hittar du kopieringspapper från kända märken som Canon, HP, Color Copy och Multicopy. I vårt sortiment finner du många olika storlekar på förpackningar som passar just Ert behov. Vare sig Ni är ett storföretag med över 250 anställda eller ett enmansföretag har vi kopieringspapper för Er. Dessutom får Ni poäng på alla dina köp. Glöm inte att fylla på fotopapper och faxpapper samtidigt som du köper nytt kopieringspapper.

Kopieringspapper för alla utskrifter och kopior


Här kan ni som behöver kopieringspapper hitta olika varianter från många kända varumärken. Vårt utbud av kopieringspapper ger er möjlighet att välja det ni vill till er skrivare, kopiator eller faxmaskin.

Ni hittar vitt papper, färgat papper, hålat och ohålat. Vårt vita papper håller hög kvalitet, både vad gäller hållbarhet och färg. Pappret klarar tryck och stötar, samtidigt som det vita fungerar utmärkt som bakgrund för både svartvita– och färgutskrifter. Utskrifter och kopior får vacker färg, speciellt Color Copy–pappret som har en yta speciellt anpassad för att ge perfekt resultat.

Våra kopieringspapper kommer i storpack för att ni aldrig ska behöva stå vid skrivaren eller kopiatorn med ett brådskande jobb som måste skrivas ut, och upptäcka att ni är utan papper. Även till hemmaskrivaren är det jobbigt om pappret tar slut, eftersom man ofta skriver ut biljetter och dylikt. Ni kan därför välja bland annat förpackningar med 500 ark, men missa inte de med 2500 ark, om ni vill vara extra säkra.

Färgat kopieringspapper som livar upp


Om ni tycker att vitt papper är tråkigt, om ni vill få kunderna att känna igen er bättre eller om ni bara är på pysselhumör ska ni välja färgat kopieringspapper. Hos oss kan ni välja bland annat blått, mintgrönt, orange och lila.

Låt kopieringspapper i färg lysa upp vardagen, oavsett om ni använder det för privata ändamål eller för jobbutskrifter. Med färgat papper kan ni prova er fram till er personliga stil som får era kunder att minnas er lättare genom ”er” färg på exempelvis brev och broschyrer.

Miljövänligt kopieringspapper


Mycket av kopieringspappret i vårt sortiment är miljövänliga på minst ett sätt. Ni hittar Svanenmärkt kopieringspapper, FSC–märkt och EU Ecolabel–märkt. Vi har också papper fritt från klor. Bli miljömedvetna samtidigt som ni arbetar!

Oavsett om ni har en enskild firma eller arbetar på ett företag med 250 anställda kan ni hitta ert kopieringspapper till bra pris hos oss. Ni får poäng på alla era köp. Glöm inte att även titta på våra bläck och toner för att maximera utskrifterna, och våra pärmar för att hålla reda på de papper ni skriver ut.