MENY
Gula Katten
Kundtjänst: 020 - 15 20 00  Mån-Fre 9-17 Kontakta oss 

Kontakta oss

Kundtjänst: 020 - 15 20 00

Mån-Fre 9-17

E-postadress

 Fri frakt över 995 kr exkl. moms
Alltid låga priser!1-2 dagars leveransFri frakt över 995 kr exkl. moms

Datapapper

Här hittar ni högkvalitativt datapapper i olika storlekar. Ni kan också välja på vitt eller blå/vitt och hålat eller ohålat, beroende på vad just ni har för behov.

Här hittar ni ert datapapper


Använder ni matrisskrivare? I så fall kanske det är dags att fylla på datapapper? Här på Gula Katten hittar ni datapapper till lågt pris i storpack, så att ni kan fylla på förrådet inför många framtida utskrifter. Måtten på våra datapapper anges i både millimeter och tum – bredden i mm och höjden i tum. 1 tum är 25,4 mm.

Rena utskrifter med vitt datapapper


För er som vill kunna göra matrisutskrifter av vilka mönster som helst, till exempel grafer, eller få texten att framgå extra tydligt, finns vitt datapapper. Det vita datapappret passar alla typer av utskrifter med matrisskrivare och ni kan välja mellan hålat och ohålat. Vi har flera storlekar för att ni ska hitta just den ni behöver. Vi har till exempel Datapapper otryckt 210x12 hålat 2500 st/förp och Datapapper otryckt 310x8 hålat 2500 st/förp.

Som ni ser skickas vårt datapapper i storpack, för att ni aldrig ska behöva upptäcka att de tagit slut precis när ni behöver dem. Ni kan istället slappna av och fokusera på ert arbete istället.

Blå/vitt datapapper för tydliga avdelningar


Till utskrifter som regelbundet behöver delas av för tydlighetens skull, exempelvis tabeller, kan ni behöva andra papper än vita för att öka tydligheten. Därför erbjuder vi blå/vitt datapapper, som består av tjocka färgade linjer, omväxlande vita och ljusblå. De finns i olika mått. Ni hittar till exempel Datapapper 310mmx8 1ex h 70g 2500 st/förp och Datapapper 297mmx8,5 1ex h 70g 2500 st/förp. Alla våra blå/vita datapapper är åldersbeständiga och kommer också de i storpack.

Hos Gula Katten får ni poäng på alla köp ni gör. Det finns inget mer frustrerande än att upptäcka att bläcket till skrivaren är slut just när man behöver skriva ut något viktigt. När ni ändå håller på kan ni därför passa på att beställa bläck och toner, så behöver ni inte ägna den närmsta tiden åt att fundera på om det är på väg att ta slut. Papper är också en nödvändighet vid utskrift från dator, precis som datapapper är vid utskrift via matrisskrivare. Glöm därför inte att även fylla på lagret av kopieringspapper och specialpapper.