MENY
Gula Katten
Kundtjänst: 020 - 15 20 00  Mån-Fre 9-17 Kontakta oss 

Kontakta oss

Kundtjänst: 020 - 15 20 00

Mån-Fre 9-17

E-postadress

 Fri frakt över 995 kr exkl. moms
Alltid låga priser!1-2 dagars leveransFri frakt över 995 kr exkl. moms
Kategorier

Sorteringsmappar

Här hittar ni ett antal sorteringsmappar för kontors– och hemmabruk. Låt sorteringsmappens flikar hjälpa er att samla allt på ett ställe och samtidigt hålla ordningen intakt.

Mappar med inbyggt register

Massor av papper och massor av olika mappar men ingen ordning? Vill ni ha allt samlat på samma ställe men är trötta på stora pärmar? Här finns lösningen. Sorteringsmappar låter er samla alla era papper som tillhör samma kund, klient eller ämne utan att behöva göra hål i pappren och hålla på med register.

I sorteringsmappar finns redan fickor att lägga pappren i, avdelade från varandra för att ni ska kunna skilja på olika typer av papper. Mapparna i vårt utbud passar både på arbetsplatsen, i synnerhet för den som reser mycket i arbetet, och för den som vill ha ett enkelt hemarkiv som är lätt att stoppa undan och ta med sig.

Sorteringsmappar för alla tillfällen


I vårt sortiment av sorteringsmappar hittar ni både större och mindre varianter. Välj mellan en med 7 flikar, en med 24 eller någon siffra däremellan, beroende på hur många flikar ni har behov av. Att skaffa flera sorteringsmappar med olika antal flikar kan vara smart, då behovet kan variera beroende på person, situation och företag.

Ni som vill kunna se snabbt vad mapparna innehåller kan skaffa sorteringsmappar med fönster på framsidan. Vi erbjuder också alternativ med förstärkta flikar som sticker ut – som ett pärmregister, fast i en mapp. De flesta av våra sorteringsmappar har gummiband för att hålla ihop mappens utsida. De har även bred eller expanderbar rygg, för att ni ska kunna fylla på med så mycket papper som möjligt.

Utnyttja sorteringsmapparnas yttre


För er som behöver flera sorteringsmappar är ett tips att ordna dem efter färg för att hålla isär dem ytterligare. Välj era favoritfärger för att hålla isär egna från andras, eller ordna ett eget färgsystem när ni ställer dem i bokhyllan. Då hittar ni dem snabbare – plus att det blir roligare att se dem och arbeta med pappren som finns där i.

I vårt utbud av sorteringsmappar finns något för alla. Glöm inte att även titta på våra märk– och indexflikar som kan ger er ännu bättre ordning i sorteringsmapparna. Se även till att skaffa några nya pennor till märkningen av flikarna i mapparna, förslagsvis bläckkulpennor för snygg text som håller länge. Hos oss får ni poäng på alla köp ni gör.