MENY
Gula Katten
Kundtjänst: 020 - 15 20 00  Mån-Fre 9-17 Kontakta oss 

Kontakta oss

Kundtjänst: 020 - 15 20 00

Mån-Fre 9-17

E-postadress

 Fri frakt över 995 kr exkl. moms
Alltid låga priser!1-2 dagars leveransFri frakt över 995 kr exkl. moms

Pärmar

Vi erbjuder ett brett sortiment av pärmar och tillbehör. Välj mellan arkivpärmar, gaffelpärmar, träryggspärmar och mycket mer från kända varumärken som Esselte – bland annat den populära JOPA–serien.
1  2  3  4  5  ..6  Nästa »  |  Visa alla

Ordning och reda med billiga pärmar och tillbehör


Ordning och reda på sina dokument är ett måste på arbetsplatsen. Därför behövs pärmar och tillbehör på alla kontor. Arkivera era handlingar på ett strukturerat sätt med plastfickor och register. Låt Gula Kattens sortiment av billiga pärmar och tillbehör ge er den ordning som krävs för att kunna koncentrera er på vad just ert kontor gör bäst! Köp dina billiga pärmar här!

Här hittar du många olika pärmar och tillbehör, för att du ska kunna samla alla dina dokument på ett och samma ställe. En pärm rymmer fler papper än en mapp och är enklare att bläddra och skapa ett system i – så har du mycket papper men inte tillräckligt med pärmar, är det definitivt sådana du ska skaffa.

 

I vårt utbud av pärmar och tillbehör kan du hitta just den modell som matchar dina behov och din stil. Du kan bland annat välja de klassiska JOPA–pärmarna med kraftig trärygg, stålryggspärmar för längre hållbarhet och plastpärmar med ergonomiskt grepp på ryggarna. Dessa är perfekta om du bara är ute efter något enkelt för dina A4–papper hemma eller på kontoret.

 

Specialutformade pärmar

Ibland behövs pärmar som är något utöver det vanliga. Papper som ska förvaras men ändå behöver kunna tas fram passar utmärkt att sätta i arkivpärmar. Den som vill ha sina papper framme och lättillgängliga men ändå har mer än vad en vanlig pärm rymmer kan välja träryggspärmar med 80 millimetersryggar, medan ringpärmar passar den med mindre pappersbuntar.

 

Vi har även andra format än A4. Vi erbjuder pärmar i A3 och A5, men också A3L och A5L med bredare sidor för dig som behöver förvara exempelvis affischer och ritningar i pärmarna.

 

Tillbehör till pärmar

På den här sidan hittar du inte bara pärmar. För den som har många pärmar men inte tillräckligt med hyllor för att få plats med dem erbjuder vi pärmkaruseller som med fördel kan stå mitt i rummet. En variant kan även stå på skrivbordet om du behöver ha vissa pärmar nära till hands. Vi har karuseller med plats för 24, 48, 72 och 96 pärmar. Du kan köpa till extra ringmekanismer och ryggetiketter.

 

Förutom pärmar och tillbehör kan du också hitta fotoalbum. Välj mellan inbundna och spiralbundna, vackert utformade för att bevara foton på arbetsplatsen eller i hemmet. Fotohörn går att beställa till.

 

Hos oss får ni poäng på alla era köp. Glöm inte att även införskaffa arkivkartonger och tillbehör, eftersom ni kan behöva tömma pärmarna men ändå spara pappren som suttit där i. Vi erbjuder kartonger i olika storlekar, bindmekanismer och förvaringsboxar.