MENY
Gula Katten
Kundtjänst: 020 - 15 20 00  Mån-Fre 9-17 Kontakta oss 

Kontakta oss

Kundtjänst: 020 - 15 20 00

Mån-Fre 9-17

E-postadress

 Fri frakt över 995 kr exkl. moms
Alltid låga priser!1-2 dagars leveransFri frakt över 995 kr exkl. moms

Träryggspärmar A4

Här hittar ni färgglada och stilfulla träryggspärmar i A4. Bevarar alla era viktiga papper under lång tid – de slitstarka sidorna och kraftiga ryggen ser till att pappren inte skadas.
1  2  Nästa »  |  Visa alla

Träryggspärmar A4 för stil och ökat skydd

Vill ni byta ut era tråkiga plastpärmar på kontoret? Kanske behöver ni bara fler pärmar i allmänhet eller kanske vill du skapa ett snyggt hemarkiv för att få ordning på viktiga papper? Gula Katten har den bästa lösningen: träryggspärmar i A4.

Vårt sortiment av träryggspärmar ger kontoret eller hemmet en lyxigare känsla. De tygklädda ryggarna finns i flera olika färger, så att varje person ska kunna få sin favorit eller så att de kan matchas i företagets färger. Träryggspärmar är hållbara och rymmer en stor mängd papper. Era viktiga papper ska bevaras tryggt och med stil.

Skapa ordning med våra träryggspärmar


Här hittar ni ett stort urval träryggspärmar i A4, bland annat den välkända JOPA–pärmen från Esselte i olika utföranden. Välj mellan färger som svart, vit, orange, röd, gul och grön. Färgerna kan användas för att skapa extra ordning i hyllorna, eller som humörhöjare under tunga perioder med pappersarbete. Ni väljer själva hur många pärmar ni vill beställa.

Alla våra träryggspärmar A4 kommer i hög kvalitet med förstärkta kanter och ryggar. Skrivvänliga etiketter på ryggarna hjälper er att få maximal ordning. Pärmarnas ”gafflar” håller pappren säkert på plats i den ordning ni väljer att sätta dem och öppnas mycket lätt med hjälp av en tryckknapp. Det är med andra ord otroligt enkelt att sätta in, förvara och ta ut papper när och var det än behövs. Träryggen i JOPA–pärmarna kommer från skogar som skötts noggrant och miljövänligt. Dessa pärmar ger er även fem års garanti.

Tillbehör till era pärmar


På den här sidan hittar du också extra ryggetiketter till träryggspärmar i A4, som skapas med hjälp av programmet Easyprint. När ni designat era etiketter är det bara att skriva ut dem med vanlig skrivare och klippa ut dem till pärmarna.

Glöm inte att kika på våra andra pärmtillbehör när ni ändå håller på. Hos oss kan ni beställa register i papper eller plast för bättre ordning på pappren i pärmen. För bättre förvaring av träryggspärmar hittar ni pärmkaruseller för både golv och bord, som ger er en rolig inredningsdetalj bland alla hyllor. Ni får poäng på alla era köp.