MENY
Gula Katten
Kundtjänst: 020 - 15 20 00  Mån-Fre 9-17 Kontakta oss 

Kontakta oss

Kundtjänst: 020 - 15 20 00

Mån-Fre 9-17

E-postadress

 Fri frakt över 995 kr exkl. moms
Alltid låga priser!1-2 dagars leveransFri frakt över 995 kr exkl. moms

Register

Hos oss hittar du register i slitstarka material som skyddar dina papper och hjälper dig att hålla koll. Välj mellan återvunnen kartong, plast och miljövänligt papper.
1  2  3  4  Nästa »  |  Visa alla

Register i kartong och papper


Register är en bra lösning för dig som behöver få extra ordning i dina pärmar eller bland dina pappershögar. Gula Katten erbjuder dig register i olika material och storlekar beroende på behov.

Du som behöver ordning och reda i pärmarna kan välja bland ett stort utbud hos oss. Du kan till exempel välja kartongregister. De har färgglada flikar som är dubbelskurna vilket gör att du ser flikens nummer eller bokstav från både fram– och baksida. Du kan välja mellan olika många flikar beroende på hur många du behöver.

Vi har även register i papper, för dig som vill behålla kontinuiteten i din pärm eller pappershög, utan att bryta av med annat material, eller som vill skriva på registerbladen. Du kan välja bland annat

• Pappersregister med sifferflikar 1–10
• Pappersregister med sifferflikar 1–31
• Pappersregister med månadsflikar januari–december
• Pappersregister med bokstavsflikar A–Ö

Många av varianterna, däribland pappersregister med månadsflikar januari–december, finns i 10–pack för dig som behöver flera. De här är vita med blå flikar, men du kan också hitta pastellfärgade register tillverkade av återvunnen kartong. Skriv och dekorera registerbladen hur du vill.

Plastregister för längre hållbarhet


Gula Katten erbjuder också plastregister i stark propen– och polypropylenplast. Fördelen med dessa är att de ger dina papper högre skydd mot exempelvis vattenspill än pappersregister, samt att de inte går att råka riva sönder. Bland vårt utbud av register kan du välja bland färgglada registerblad och helvita med tryck på framsidan, för att underlätta om du vill skriva text på dem.

Här hittar du också extra breda plastregister för ordning i dina plastfickor, och pappersregister med plastflikar. De har färgade plastflikar så att det blir lättare att hålla koll – och du kan välja din favoritfärg. Även bland plastregistren har vi register med månadsflikar, sifferflikar och bokstavsflikar.

Servoregister för slitstyrka


Du som vill ha pappersregister med extra styrka kan beställa servoregister i papp till pärmarna. Flikarna är tejpade och finns i olika färger och utföranden. Registerbladen är tillverkade av klo– och syrafritt kraftpapper.

Glöm inte att även beställa några nya pärmar och mappar för att ha utrymme för fler papper. Kika även på våra pennor för att kunna skriva på dina register. Du får poäng på alla köp.