MENY
Gula Katten
Kundtjänst: 020 - 15 20 00  Mån-Fre 9-17 Kontakta oss 

Kontakta oss

Kundtjänst: 020 - 15 20 00

Mån-Fre 9-17

E-postadress

 Fri frakt över 995 kr exkl. moms
Alltid låga priser!1-2 dagars leveransFri frakt över 995 kr exkl. moms
Kategorier

Register Papper

Här hittar du pappersregister för pärmar. Vi erbjuder miljövänliga register i vitt och i färg, med många smarta flikar för att hjälpa dig med din sortering.

Pappersregister som ger bättre ordning


Här hittar du ett antal pappersregister för pärmar. Register hjälper dig att skapa ordning, att se ditt material med nya ögon och att enkelt hitta det du söker nästa gång du behöver det. De flesta av våra register är stilrena med vita och blå toner medan andra är mer färgglada med pastellfärgade bakgrunder, men gemensamt för alla är att de är lätta att skriva på och sköna att titta på.

Låt våra pappersregister ordna upp röran åt dig. Ditt arbete blir roligare och din tillvaro mindre stressad.

Vita pappersregister för ögats skull


Vi erbjuder ett stort sortiment av pappersregister i vitt, med blå flikar. Med sina neutrala färger passar de alla sorters pärmar och alla typer av material. Du hittar bland annat pappersregister från Esselte i JOPA–serien med numren 1–12, 1–52, 1–31 och månaderna januari–december tryckt på flikarna, vilket passar extra bra för den som arbetar med bokföring oavsett om det är månader, veckor eller dagar som behöver hållas isär.

Alla vita pappersregister från JOPA är tillverkat av miljövänligt papper. Du hittar också blåvita pappersregister i 10–pack, om du vet med dig att du själv eller kontoret är i behov av många.

Roligare sortering med färgade pappersregister


För den som tycker att vitt är tråkigt eller vill variera sig har vi också pappersregister i roliga pastellfärger. Du kan välja mellan 5, 6, 10 och 12 blad med flikar beroende på behov. Flikarna är tomma vilket gör att du kan använda dem till precis vad du vill – anteckna bara på flikarna själv för att skapa din egen ordning i pärmen.

Använd gärna färgerna för ytterligare sortering, genom att skapa ett eget färgsystem där till exempel alla lönepapper får sitta bakom blå flikar. Registren är tillverkade av återvunnen kartong – vilket gör dig till en miljöhjälte samtidigt som du får roligare på jobbet.

Du får poäng på alla dina köp hos oss. Glöm inte att även kika på vårt sortiment av pärmar och mappar. Det kan vara bra att fylla på lagret samtidigt med register, för att få en ny känsla eller helt enkelt få mer plats. Vi erbjuder också märk– och indexflikar för att du ska kunna ha koll på specifika dokument.