MENY
Gula Katten
Kundtjänst: 020 - 15 20 00  Mån-Fre 9-17 Kontakta oss 

Kontakta oss

Kundtjänst: 020 - 15 20 00

Mån-Fre 9-17

E-postadress

 Fri frakt över 995 kr exkl. moms
Alltid låga priser!1-2 dagars leveransFri frakt över 995 kr exkl. moms
Kategorier

Flyttlådor

Dags att flytta? Här hittar du prisvärda, stabila flyttlådor som håller dina ägodelar i tryggt förvar under transporten.

Vi har de storlekar du behöver på dina flyttlådor och flyttkartonger


Blotta tanken på att flytta kan få en ordningsälskande person att rysa av fasa, men en flytt behöver inte mynna ut i kaos. Att packa rätt gör kontorsflytten så mycket smidigare - tänk ut ett system innan du börjar fylla flyttlådorna och håll dig sedan till denna plan. Du kan till exempel sortera enligt kategorier som ”allmänt”, ”datorer” och ”kontorstillbehör” eller packa ner föremål från olika rum i olika flyttlådor. Färgkodning med tuschpenna eller färgad tejp är ett enkelt sätt att markera i vilket rum flyttlådan hör hemma, en röd markering kan till exempel markera fikarummet och färgen blå kan representera kontoret. En metod som kan vara bra framför allt då man har många småsaker, är att numrera flyttlådorna och sedan för varje låda skriva en lista på allt man packat i just den lådan. På så sätt kan man enkelt ta reda på vad exempelvis flyttlåda "1" innehåller - utan att behöva riva ut allt dess innehåll på golvet.

Flyttkartonger är inte bara oumbärliga vid flytt. De fungerar också ypperligt vid magasinering av saker som du för tillfället inte har plats för i kontoret, men som du ändå inte vill göra dig av med. Väl förpackade i en flyttkartong tar de minimalt med plats och utsätts varken för slitage eller damm. Flyttlådorna finns i olika dimensioner beroende på dina behov. Tänk igenom vad för slags objekt som ska packas i flyttlådorna innan du köper - böcker och andra tunga föremål fördelas lämpligen i flera mindre lådor medan du kan packa även en stor flyttlåda full med textilier utan risk för ryggskott.

Tänk efter innan du faller för frestelsen att packa i de gamla banankartongerna eller packlådorna som du hittat i förrådet. Lådor som inte är konstruerade för ändamålet riskerar att gå sönder vid tung belastning, och har du otur går dina ägodelar då samma öde till mötes. Våra flyttlådor är av hög kvalitet och går utmärkt att återanvända. Man vet aldrig när man nästa gång kommer att behöva en flyttlåda för transport eller förvaring.