MENY
Gula Katten
Kundtjänst: 020 - 15 20 00  Mån-Fre 9-17 Kontakta oss 

Kontakta oss

Kundtjänst: 020 - 15 20 00

Mån-Fre 9-17

E-postadress

 Fri frakt över 995 kr exkl. moms
Alltid låga priser!1-2 dagars leveransFri frakt över 995 kr exkl. moms

KUVERT

Här hittar du allt du behöver för att säkert skicka din post. Vi har kuvert för alla försändelser: C4–kuvert, vadderade kuvert, kartongpåsar, provpåsar och mycket mer.
1  2  3  4  Nästa »  |  Visa alla

Kuvert för alla tillfällen


Här hittar du vanliga kuvert i olika storlekar för alla postförsändelser som innefattar papper. Vi har kuvert i

C4
• C5
C6
E65

Du kan välja mellan vita och bruna. Vi har kuvert med både självhäftande och fukthäftande flikar, samt med klisterremsa under en pappersremsa. Du kan också välja bland kuvert med eller utan fönster, beroende på ditt behov och tycke.

Kuvert för speciella leveranser


Vi vet att det inte alltid är bara ett papper som behöver skickas. Oavsett om du är privatperson, småföretagare eller arbetar på ett stort företag kan du behöva skicka en stor pappersbunt, böcker eller andra platta produkter som inte kräver en hel kartong men ändå behöver skyddas extra för att inte vikas. Därför erbjuder vi olika typer av kartongpåsar och kuvert av wellpapp – vita och bruna, tillverkade i kraftig papp för att hålla era tidningar och liknande föremål raka. Du kan också välja kuvertpåsar som är speciellt tillverkade för att innehålla DVD–fodral, ett säkert leveranssätt för DVD–filmer och annat digitalt material du kan behöva skicka.

Om du vill skicka ömtåligare föremål kan du välja vadderade kuvert. Här kan du hitta många olika storlekar beroende på behov. Många av de vi erbjuder är gjorda av 100 % återvinningsbart material. Alla har slät yta för att du enkelt ska kunna skriva adresser med vilken penna du vill. Du som vill skicka produktprover kan titta bland vårt utbud av provsäckar, som finns i både brunt och vitt.

Hjälpmedel för era kuvert


Ibland behövs extra hjälp för att få igen eller få upp ett kuvert. Vi erbjuder er olika sorters kuvertfuktare för effektiv igenklistring. För öppning av kuvert kan ni välja mellan en enkel brevöppnare och en rostfri brevkniv. Ni som tar emot mycket post och vill spara den tid det tar att öppna alla kuvert rekommenderas Brevöppnare Access B300. Den hjälper er att öppna upp till 250 brev i minuten, oavsett storlek och den har automatisk påsättning och avstängning.

Välkommen med er beställning! Hos Gula Katten får ni poäng på alla era köp. Glöm inte att beställa adresslappar och frakthandlingar och lite nya pennor för att underlätta posthanteringen ytterligare!