MENY
Gula Katten
Kundtjänst: 020 - 15 20 00  Mån-Fre 9-17 Kontakta oss 

Kontakta oss

Kundtjänst: 020 - 15 20 00

Mån-Fre 9-17

E-postadress

 Fri frakt över 995 kr exkl. moms
Alltid låga priser!1-2 dagars leveransFri frakt över 995 kr exkl. moms
Kategorier

Bubbelpåsar

Här hittar du bubbelpåsar – stora och små, bruna och vita, med och utan fönster. Alla är fodrade och av stöttåligt material, så att dina försändelser skyddas hela vägen till mottagaren.

Bubbelpåsar för säkrare frakt av varor

Var säker på att ditt paket kommer fram säkert till mottagaren med bubbelpåsar ur vårt sortiment. Hos oss hittar du bubbelpåsar i olika storlekar för att du ska kunna välja den som passar ditt ändamål bäst, oavsett om du är privatperson, egen företagare eller arbetar på ett stort företag.

Vi erbjuder bubbelpåsar från Mail Lite och Pressel. Alla har slät yta i vattenavstötande material för att du ska kunna skriva på den utan problem och för att det du skriver ska stanna kvar oavsett väder. Samtidigt ger bubbelpåsarnas fodrade insidor ett högt skydd för det du lägger i dem. Ömtåliga föremål kan därför skickas och skyddas utan att du behöver oroa dig för om de är hela när de kommer fram.

Bubbelpåsar för större försändelser

Eftersom alla människor har behov av att skicka och ta emot olika saker erbjuder vi både större och mindre bubbelpåsar. De största uppgår till en storlek av 35x47 cm och låter dig frakta ett stort föremål eller flera mindre, om du vill slippa skicka flera paket efter varandra. Behöver du en mindre storlek kan du välja mellan flera, som ändå är stora och klarar tyngre försändelser.

Små dyrbara gåvor i bubbelpåsar

Ibland behöver du kanske bara skicka något litet, om någon beställt en liten sak ur ditt sortiment eller om du vill ge någon en mindre gåva. Gula Katten har därför inte bara vad som kan klassas som större bubbelpåsar utan också mindre. De passar bra för frakt av exempelvis CD–skivor, prydnadssaker, smycken eller godis.

Både de större och mindre bubbelpåsar vi erbjuder är fodrade och har en utsida i stöttåligt kraftpapper som skyddar produkten som skickas. Du hittar också, om så önskas, bubbelpåsar med fönster. Du kan också välja påsar med extra stark utsida. Alla påsar kommer i storpack om 10, 50 eller 100 stycken, så att du och dina kollegor kan vara säkra på att alltid ha ett lager när en eller flera artiklar ska skickas.

Du får poäng på alla dina köp. Passa på att även fylla på förrådet av kuvert och kolla in vårt sortiment av produkter inom adress och etikett för att skicka posten på ett snyggare sätt.