MENY
Gula Katten
Kundtjänst: 020 - 15 20 00  Mån-Fre 9-17 Kontakta oss 

Kontakta oss

Kundtjänst: 020 - 15 20 00

Mån-Fre 9-17

E-postadress

 Fri frakt över 995 kr exkl. moms
Alltid låga priser!1-2 dagars leveransFri frakt över 995 kr exkl. moms
Kategorier

Kuvert C4

SH = Kuvert med självhäftande/självklistrande flik.
FH = Kuvert med fukthäftande flik. Fliken behöver fuktas innan förslutning.
PS = Peel & Seal. Kuvert med remsa som tas bort från fliken innan förslutning. Behöver ej fuktas.

Hitta era kuvert C4 hos oss


Om ni är i behov av nya kuvert C4 har ni kommit rätt. Vi erbjuder ett utbud av bruna, vita, självhäftande, fukthäftande och peel & seal–förslutning.

Vi erbjuder kuvert C4 i många utföranden, för att ni ska kunna hitta och välja precis den sort ni är ute efter. Olika kuvert passar olika tillfällen, personer och företag, så vi är måna om att både privatpersoner och företag ska kunna hitta just de kuvert som passar bäst. Använder ni kuvert i C4–storlek får ni enkelt ned ett eller flera A4–papper utan att behöva vika dem, vilket är användbart både om ni vill skicka ett viktigt dokument eller en rapport på flera sidor.

Ni kan välja förslutning själva. Vi erbjuder både fukthäftande och självhäftande kuvert C4, samt sådana med klisterremsa (även kallat peel & seal) som tillåter er att bestämma när ni vill försluta kuvertet, utan att behöva fukta det.

Bruna kuvert C4 för traditionell post

Kuvert i storleken C4 är en av standardstorlekarna och är anpassade för att rymma A4-papper. Här på Gula Katten hittar ni kuvert C4 i brunt, för er som kanske har brunt som signaturfärg eller vill att er post ska se mer gammaldags ut. Ni kan välja mellan de utan innertryck, fukthäftande och självhäftande. Vi har även Svanenmärkta för den som vill vara miljömedveten, se Kuvert konsument fp C4 brun 6 st/förp.

Förstärk upplevelsen med vita kuvert C4

För er som vill att er text ska synas extra tydligt på kuvertet, eller kanske vill skicka post privat och kunna rita något fint på det rekommenderar vi vita. Välj mellan klisterhäftande (peel & seal), självhäftande och fukthäftande. Ni hittar också vita Svanenmärkta kuvert C4: Kuvert konsument fp C4 Vit P/S 50/fp.

För er som behöver extra insynsskydd rekommenderas kuvert med heltäckande innertryck i grått, exempelvis Kuvert MAILMAN C4 FH 100g vit 500 st/förp. Hos oss kan ni beställa era kuvert C4 i storpack om upp till 500 stycken per förpackning.

Glöm inte att även fylla på det övriga kuvertförrådet. Kanske behöver ni nya kuvert C5 eller C6? När ni ändå håller på med era postbeställningar kan ni passa på att beställa adresslappar och frakthandlingar. Nya pennor kan göra det roligare att skicka posten, om ni har mycket som ska skrivas på och skickas iväg. Hos oss får ni poäng på alla köp ni gör.