MENY
Gula Katten
Kundtjänst: 020 - 15 20 00  Mån-Fre 9-17 Kontakta oss 

Kontakta oss

Kundtjänst: 020 - 15 20 00

Mån-Fre 9-17

E-postadress

 Fri frakt över 995 kr exkl. moms
Alltid låga priser!1-2 dagars leveransFri frakt över 995 kr exkl. moms
Kategorier

Kuvert Vadderade

Här hittar du ett stort utbud av vadderade kuvert. Du kan välja mellan bubbelpåsar, vadderade påsar, wellkuvert och kartongkuvert som låter dig skicka vad du vill utan risk för skador.

Skicka post säkert med vadderade kuvert


Skickar ni mycket ömtålig post från företaget? Har du behov av att skicka ett eller flera ömtåliga föremål som presenter? Hos oss kan du köpa vadderade kuvert till ett bra pris, oavsett vad du tänkt leverera till mottagaren.

Vi erbjuder en rad olika typer av vadderade kuvert, för att just du ska kunna hitta det som passar dina behov. Du kan välja bland annat bubbelpåsar från Mail Lite. De finns i flera storlekar och med sin mjuka insida och stöttåliga utsida skyddar de dina artiklar under hela leveransen, ända fram till mottagaren.

Vadderade påsar i alla storlekar


Här hittar du ett stort utbud av en annan variant av vadderade kuvert: vadderade påsar. De skyddar precis som bubbelkuvert dina ömtåliga leveranser, men finns i fler storlekar. Du kan alltså välja precis den storlek som du behöver, oavsett om du vill skicka något stort eller litet. Vi har de som är 200x310 mm och de som är 340x470 mm, och flera däremellan. Påsarna är 100 % återvinningsbara.

Frakta kataloger, tidningar och häften


Känner du inte att bubbelpåsar eller vadderade påsar är vad du söker? Inga problem – det finns fler alternativa vadderade kuvert. Du som behöver skicka platta föremål, exempelvis tidningar, pappershäften eller böcker har stor nytta av kartongpåsar.

Kartongpåsarna är förstärkta i kanterna och mycket stöttåliga. Kartonghöljet hindrar innehållet från att vikas och skadas. Påsarna kan expanderas för föremål som behöver extra utrymme på höjden. Du kan också välja wellkuvert som rymmer produkter upp till 50 mm på höjden.

Ett annat alternativ till kartongpåsen är kartongkuvert. De är till för dig som behöver ännu mer skydd för dina tidningar eller kataloger som ska skickas. Den här typen av vadderade kuvert passar liksom wellkuvert bra för tjockare verk – de rymmer produkter upp till 35 mm på höjden.

Alla våra vadderade kuvert har släta ytor som är enkla att skriva på. De har också smarta förslutningslösningar och förstärkta kanter som håller leveransen säker under hela transporten.

Vad du än ska skicka kan du alltså hitta dina vadderade kuvert här. Hos oss får du poäng på alla dina köp. Glöm inte att även titta på vårt sortiment av kuvert och etiketter, för en ännu enklare posthantering på kontoret.