MENY
Gula Katten
Kundtjänst: 020 - 15 20 00  Mån-Fre 9-17 Kontakta oss 

Kontakta oss

Kundtjänst: 020 - 15 20 00

Mån-Fre 9-17

E-postadress

 Fri frakt över 995 kr exkl. moms
Alltid låga priser!1-2 dagars leveransFri frakt över 995 kr exkl. moms
Kategorier

SKOLA & HOBBY

Här hittar ni allt ni kan behöva för pyssel, lek och inredning för skola och hobby. Med våra produkter kan fantasin få löpa fritt, både hos skolbarnen och de vuxna.
1  2  3  4  5  6  7  8  ..101  Nästa »  |  Visa alla

Roliga produkter som väcker fantasin


Kreativ pysseltok eller lärare som vill inspirera eleverna att släppa lös sin fantasi? Här hittar du enklare inredningsmöbler till klassrummet och allt som behövs för att skapa roliga och personliga saker inom skola och hobby.

Vi på Gula Katten vill inspirera till lek. Här kan ni därför hitta leksaker som ökar motoriken, till exempel balansplattor, hopprep och rockringar. Till idrottslektioner och raster kan ni inspirera med våra fotbollar, bordtennis och baskettillbehör. Musikintresserade barn kan ni låta spela blockflöjt eller bongotrumma. För att stärka den logiska förmågan har vi spel för alla åldrar. Knoppussel för de allra yngsta, kalaha, pussel och domino för de äldre barnen och vuxna, och mycket mer.

Inredning till förskola


Till förskolan hittar ni här förvaringsboxar i slitstark plast och roliga färger, så att ni enklare kan ha koll på alla leksaker och kanske inspirera barnen att städa. Vi har också roliga lekmöbler, så att barnen kan få ett kök att laga låtsasmat i.

För sköna vilostunder och mysiga läshörnor har vi filtar och vilokuddar, samt kudd– och madrassöverdrag. Under vilan kan ni passa på att ta fram ritblock och målarböcker samt färgpennor till de större barnen.

Personalen inom skolan och vården kan hitta ergonomiska åkstolar utan ryggstöd för bättre hållning och extra ryggträning. För den som ändå vill ha ryggstöd erbjuder vi ett som passar båda varianterna av åkstolar.

Pyssel till skola och hobby


Här på Gula Katten vill vi ge alla möjlighet att låta idéerna spruta. Därför erbjuder vi ett stort sortiment av hobbymateriel inom skola och hobby. Den smyckesintresserade kan hitta plastpärlor att tillverka smycken av och lerpärlor i vackra fruktmotiv. Nabbipärlor och roliga pärlplattor är stimulerande för alla åldrar.

För den som tycker om att tillverka egna användbara saker, eller som vill ge skolbarnen möjlighet att skapa fina presenter har vi produkter inom tvåltillverkning och ljustillverkning.

För mer fritt skapande kan ni fylla på förrådet av

• flirtkulor och piprensare
• paljetter och glitter,
• ritpapper, akvarellfärger och penslar,
• ballonger, band och filt
• magneter, garn och snören

… och mycket mer! Glöm inte heller att fylla på med påskfjädrar till påskpysslet och färdiga ljus och tillbehör så att ni kan dekorera ljus även om ni inte vill tillverka dem från grunden.