MENY
Gula Katten
Kundtjänst: 020 - 15 20 00  Mån-Fre 9-17 Kontakta oss 

Kontakta oss

Kundtjänst: 020 - 15 20 00

Mån-Fre 9-17

E-postadress

 Fri frakt över 995 kr exkl. moms
Alltid låga priser!1-2 dagars leveransFri frakt över 995 kr exkl. moms
Kategorier

Glanspapper

På den här sidan hittar ni glanspapper i många roliga färger som sätter igång fantasin. Låt barnen i skolan pyssla eller gör det själv – tillverka julhjärtan, godisstrutar och konfetti.

Glanspapper för finare pyssel


Jobbar du inom skola och vill ge barnen mer pyssel? Vill du ge dina egna barn möjligheten eller kanske pyssla själv? En viktig detalj i pysselarbetet är glanspapper, som är extra vanligt under tiderna kring jul eftersom flätade hjärtan till julgranen ofta tillverkas av just det. Ännu roligare blir det att göra vackra hjärtan om man får välja utseendet själv.

Här på Gula Katten kan du hitta glanspapper till dina pysselstunder. Vi erbjuder många olika färger till bra pris, för att både stora och små ska kunna släppa loss fantasin.

Glanspapper som sätter igång fantasin

Vårt glanspapper finns i många färger och nyanser. Du får olika beroende på vilket paket du väljer. Ett tips är att beställa flera paket för att få tillgång till ett helt bibliotek av kulörer, något som ökar skaparlusten. De färger vi erbjuder är bland andra

• mörkröd
• ljusblå
• guld
• silver
• grön

Glanspappren är vita på baksidan. Beställer du av oss får du 50 eller 100 pappersark i förpackningen, beroende på vilken blandning du väljer. De innehåller minst 5 ark i varje färg. Pappren räcker till många, eller kanske extra stora saker: de är 30 x 50 cm.

Pyssel och glanspapper: en oslagbar kombination

Naturligtvis behöver man inte bara tillverka julhjärtan av glanspapper. Det enda som sätter gränserna är du själv – eller barnen själva, om det är de som pysslar. Inspirera dem att gå utanför ramarna.

Ett annat pyssel som är enkelt att göra med glanspapper till julen är godisstrutar. Använd dubbelt lager eller klä en bit kartong om ni vill ha dem extra hållbara. Glanspapper är i övrigt ett utmärkt komplement till korttillverkning tillsammans med lim, glitter och färgglada pennor.

Glanspapper fungerar också utmärkt till festen. Skaffa ett lager om någon fyller år eller till klassfesten – pappret kan användas som konfetti och girlanger. Vissa av paketen i vårt sortiment innehåller silver– och guldfärgat papper, vilket är perfekt till fest.

Oavsett vad du vill tillverka med vårt glanspapper är du välkommen att beställa. Du får poäng på alla dina köp. Glöm inte att även kolla in vårt utbud av paljetter och strössel för att kunna piffa till sakerna som skapas.