MENY
Gula Katten
Kundtjänst: 020 - 15 20 00  Mån-Fre 9-17 Kontakta oss 

Kontakta oss

Kundtjänst: 020 - 15 20 00

Mån-Fre 9-17

E-postadress

 Fri frakt över 995 kr exkl. moms
Alltid låga priser!1-2 dagars leveransFri frakt över 995 kr exkl. moms

Flirtkulor & Papperskulor

Vi på GulaKatten tycker om pyssel. Låt ungarna pyssla med papperskulor och piprensare, och låt dem skapa sina egna dockor under bildlektionen eller förskolan. Vi har flera olika färger och storlekar för en bra variation.

 

Flirtkulor och papperskulor för alla sorters pyssel

 

Låt ungarna släppa lös sin fantasi och skapa sina egna dockor under bildlektionen med hjälp av papperskulor och piprensare. Vi har papperskulor i flera olika storlekar och färger, såsom Papperskulor 18 mm vit 200/fp och Papperskulor 30 mm gul 50/fp, så barnen kan få en så stor variation som möjligt!

Liva upp bildlektionen ännu mer genom en blandad variation. Vi på GulaKatten har ett brett sortiment för bildlektionen. Låt ungarna skapa sina egna mönster med Nabbipärlor och en nabbiplatta rund 15 cm eller låt dem skulptera figurer med modellera, men glöm inte bort tillbehören, såsom lerskärare 5/fp och Miretter slingor 6/fp!

Klassiska vita flirtkulor

Hos oss hittar du bland annat vita flirtkulor i olika storlekar. Vita papperskulor passar till vilket pyssel som helst. Den vita ytan gör det möjligt att måla helt fritt på dem, oavsett om man vill färglägga hela kulor eller använda dem som huvuden med ögon, näsa och mun på egentillverkade figurer. Ni kan välja om ni vill beställa ett storpack med flera storlekar på de vita kulorna, eller om ni vill ha många av en eller ett par storlekar.

Färgade papperskulor – perfekta till jul och påskTill jul är det mycket som blir rött – även pysselmaterialet. Vi erbjuder röda papperskulor som kan fungera som små julkulor om de pyntas med exempelvis glitter. De kan också användas vid tillverkning av tomtar, eftersom en röd papperskula tillsammans med röda piprensare kan bli en bra tomtedräkt.

Till påskpysslet erbjuder vi gula flirtkulor i olika storlekar. Låt barnen skapa sina egna kycklingar med hjälp av kulor, piprensare, pennor och kycklingnäbbar i plast. Missa inte heller våra pappägg i olika storlekar som är perfekta att färglägga med kritor eller vattenfärg. En perfekt hemgjord dekoration till påskriset!

Papperskulor som sätter färg på tillvaronLåt vita, gula, räda och färgade vita kulor inspirera er att skapa figurer och annat, oavsett vad för årstid och säsong det är. De kan bilda en vacker girlang eller sättas ihop till vilket djur eller vilken sorts figur du än vill skapa. Komplettera gärna figurtillverkningen med modellera – barnen kan exempelvis göra egna leksaker.

Oavsett om du är en privatperson som tycker om att skapa eller arbetar på en förskola med hundra elever kan du hitta de papperskulor du behöver hos oss. Glöm inte att även ta en titt på våra piprensare och vårt utbud av pärlor, för att öka kreativiteten ännu mer. Du får poäng på alla dina köp.