MENY
Gula Katten
Kundtjänst: 020 - 15 20 00  Mån-Fre 9-17 Kontakta oss 

Kontakta oss

Kundtjänst: 020 - 15 20 00

Mån-Fre 9-17

E-postadress

 Fri frakt över 995 kr exkl. moms
Alltid låga priser!1-2 dagars leveransFri frakt över 995 kr exkl. moms
Kategorier

Blyertspennor

Här hittar du blyertspennor med olika grepp och hårdhetsgrad. Välj mellan skriv– och skisspennor beroende på behov. Dessutom hittar du färgpennor som livar upp regniga dagar i skolan eller hemmet.
1  2  Nästa »  |  Visa alla

Blyertspennor för alla tillfällen

På den här sidan kan du hitta blyertspennor – de traditionella i trä, som vässas för att få till den perfekta udden. Trots stiftpennornas framfart har blyertspennor inte tappat sin charm. De är utmärkta att använda i skolan, på kontoret, i hemmet, i dagboken, till byggprojektet och mycket mer. Att färgen går att sudda gör att de kan användas var som helst. Missa inte den träfria pennan om du är mån om miljön!

Blyertspennor – en nödvändighet i skolan

Blyertspennor är en nödvändighet på många arbetsplatser och i många hushåll, men det finns en plats där det är extra viktigt att det går att sudda sin text och få skriva för hand för att träna upp sin handstil: skolan. Blicka igenom vårt sortiment av enkla men ergonomiska blyertspennor för att hitta din favorit att ge till dina skolbarn.

Håll koll på pennornas hårdhetsgrader. Vi har både

• mjukare B–pennor som ger mörkare färg,
• HB–pennor som ger en mellanmörk färg och
• H–pennor som ger ljusare nyans.

Vi har också extra ergonomiska pennor med trekantsgrepp från Faber–Castell som minskar risken för skrivkramp, vilket är extra viktigt att förhindra när barn håller på att lära sig skriva. De passar även dig som skriver mycket i arbetet eller privat eller som tillbringar dagarna i en föreläsningssal.

Rita och skissa med blyertspennor

Vissa av de blyertspennor du hittar här lämpar sig extra bra för teckning. Den som är intresserad av att skissa och rita med blyerts kan använda sig av fina grafitpennor. Vi erbjuder ett 6–pack och ett 12–pack med varsin skala av grå nyanser att skissa med beroende på behov. Gör dina skuggor mörkare och ljusa partier ljusare – förstärk kontrasterna i din bild med grafit från Derwent eller Faber–Castell.

På den här sidan hittar du inte bara blyertspennor. Vi erbjuder också flera olika förpackningar med färgpennor för den som vill rita med färg eller låta barnen färglägga i målarböcker. Vem som helst kan bli en idéspruta med alla färger vårt 40–pack innehåller. För den som vill inspireras och måla men inte behöver lika många färger har vi ett antal mindre förpackningar.

Glöm inte att även kolla in våra stiftpennor och anteckningsblock. Du får poäng på alla köp du gör.