Gula Katten
Kundtjänst: 020 - 15 20 00  Mån-Fre 9-17 Kontakta oss     
           

Användarnamn

Trygg e-handel
  Alltid låga priser!       1-2 dagars leverans     Fri frakt över 995 kr ex moms

Alltid hos
Gula katten

  Alltid låga priser!
  Handla utan konto
  Fri frakt över 995 kr

  1-2 dagars leveranstid

Betalningssätt

Klarna Logga Vänsterkolumn

Kontakta oss

 
Digitala kataloger

Huvudkatalog

Förskola & Skola

AlmanackorFineliner STABILO Pen 68 svart i gruppen SKOLA & HOBBY / RITA & MÅLA / Fiberpennor hos Gula Katten AB (122914)
Fineliner STABILO Pen 68 svart

Fineliner STABILO Pen 68 svart

Artikelnr.
122914
11.40 kr
14.10 kr
Exkl. moms
Antal: 
Spara som favorit
Information Dela Tipsa en vän
Rita, färglägg eller stryk under med STABILO® Pen 68, en fiberspetspenna av hög kvalitet som utmärker sig för att skapa starka linjer i fylliga färger.
STABILO® Pen 68 utmärker sig för att producera livfulla färger och starka linjer och är bäst när den används för att rita, färglägga eller stryka under. Med den robusta fiberspetsen är den även ett utmärkt val för detaljerat arbete, som att rita diagram eller göra skisser och tekniska ritningar. Pennan har en klassisk sexkantig randig design och en ventilerad säkerhetskork. Pennan har dessutom ett luktfritt vattenbaserat bläck så att den kan ligga utan kork i upp till 24 timmar utan att torka. Finns i blandade klara färger. De här färgglada pennorna ger lysande pigmenterade linjer som appliceras jämnt med hjälp av pennans stabila trycktåliga M-spets. - Fiberspetspenna av hög kvalitet som skapar starka linjer i livfulla färger - Perfekt att rita, färglägga eller stryka under med - Luktfritt vattenbaserat bläck - Ventilerad kork, kan ligga utan huv i upp till 24 timmar utan att torka - Stabil trycktålig M-spets för jämn bläckapplicering - Linjebredd: 1,0 mm - Färg: Svart