MENY
Gula Katten
Kundtjänst: 020 - 15 20 00  Mån-Fre 9-17 Kontakta oss 

Kontakta oss

Kundtjänst: 020 - 15 20 00

Mån-Fre 9-17

E-postadress

 Fri frakt över 995 kr exkl. moms
Alltid låga priser!1-2 dagars leveransFri frakt över 995 kr exkl. moms

FÖRBRUKNING STÄD

Här hittar du varor som har hög förbrukning vid städ och som behövs för att hålla fräscht. Välj mellan luktförbättrare, olika sorters torkpapper, soppåsar och annat du kan behöva för städning.
1  2  3  4  5  6  7  8  ..14  Nästa »  |  Visa alla

Fyll på och använd torkpapper vid städning


Vissa saker går åt extra mycket i den vardagliga hygienen och städningen. Bra hygien är viktigt för människor, både i hemmet och på jobbet. Många produkter med hög förbrukning när det gäller städ upptäcker man inte att de är slut förrän de är... ja, helt slut. Vi på Gula Katten vill att du ska vara så förberedd som möjligt så att du inte står inför en mindre katastrof nästa gång toalettpappret tar slut.

Toalettpapper är en av de produkter som har hög förbrukning i ett hushåll och på en arbetsplats. Vi erbjuder toalettpapper i storpack till arbetsplatser, men vill du bunkra som privatperson går det naturligtvis också. Ha gärna många rullar inne på toaletterna, eftersom katastrofen blir minst lika stor om det saknas inne på rummet som om det saknas i förrådet.

Samma sak gäller andra typer av torkpapper. Hushållspapper är också en vara med hög förbrukning som kan vara bra att fylla på, åtminstone i samband med veckans städ. Hushållspapper är också användbart vid själva städningen. Här hittar du ett antal hushållspapper, pappershanddukar och torkrullar samt hållare så att du får en smidig förvaring av pappret på kontoret.

Förbättra lukten på kontoret

En annan sak som har hög förbrukning vid städ är luktförbättrare. Här kan du hitta luktförbättrare på sprayflaska som är bra att använda på och runt toaletter, badkar, möbler och mattor. Du hittar också medel som minskar dålig lukt i exempelvis soprum.

Enklare luftfräschare som finns att tillgå är doftblock, som sätts fast på toalettstolen och släpper ifrån sig god doft när toaletten spolas, och doftblock som går att ställa på handfatet eller annan yta och ständigt släpper ifrån sig väldoft.

Sopor – en förbrukning vid städ året runt

Vid städ ska papperskorgar tömmas, och på kontor och skolor kan detta behöva ske många gånger varje vecka. Därför är säckar och påsar en vara som har hög förbrukning på kontor. Hos oss kan du välja mellan många olika påsar för papperskorgar och sanitetsskräp. Glöm inte sopsäckar för att samla alla sopor i vid städningen.

Glöm inte att även titta på vårt utbud av städutrustning och hygienprodukter. Du får poäng för alla dina köp.