MENY
Gula Katten
Kundtjänst: 020 - 15 20 00  Mån-Fre 9-17 Kontakta oss 

Kontakta oss

Kundtjänst: 020 - 15 20 00

Mån-Fre 9-17

E-postadress

 Fri frakt över 995 kr exkl. moms
Alltid låga priser!1-2 dagars leveransFri frakt över 995 kr exkl. moms

HYGIENPRODUKTER

Arbeta riskfritt. Här hittar du vårt stora sortiment av hygienprodukter i hög kvalitet. Uppdatera arbetsplatsen med nya handskar, patientunderlägg, inkontinensskydd, skyddskläder, tvål och mycket mer.
1  2  3  4  5  6  7  8  ..17  Nästa »  |  Visa alla

Skydda dig och din miljö med våra hygienprodukter

Hos oss kan du hitta ett stort antal hygienprodukter av hög kvalitet. För att du ska kunna hålla dig ren och fräsch på arbetet, samt skydda dig själv, din milljö och dina medmänniskor från smuts och bakterier erbjuder vi enkla men effektiva produkter.

För arbete inom vården eller skolan, eller andra arbeten där smuts och kladd ofta förekommer har vi hygienprodukter som skyddar både dig och miljön runt omkring. Handskar är nödvändiga vid dessa typer av arbeten. Här kan du välja mellan latex, bomull, vinyl och polyeten för sjukvårds– och livmedelsarbeten. Till industriarbete kan du hitta arbetshandskar och skyddsglasögon. Om du arbetar på en högljudd arbetsplats kan du välja bland våra hörselskydd.

Till sjukvårdsarbete erbjuder vi också rondskålar, patientunderlägg och hårnät. Du hittar även övriga skyddskläder, brandskydd och blöjor.

Hygienprodukter för sjukvård

Olyckor kan vara både stora och små och behöver olika mycket vård beroende på skada och behov. Mer sjukvårdsbaserade hygienprodukter kan alltså behövas i samband med sjukvårds– och omvårdnadsarbete. Kräkpåsar och inkontinensskydd kan vara av största vikt vid oförmåga att röra sig eller andra tillfällen då patienten behöver hjälp för att kunna uträtta sitt behov. Till lättare skador har vi elastisk tejp, fingerförband och kompressionsbindor. Vi har också mitellor för större armskador. Dessa hygienprodukter passar också att ha på exempelvis ett kontor, som komplement till första hjälpen–lådan.

Omvårdnadstillvaron kan uppdateras ännu mer om så önskas. Vi har, förutom det som nämnts ovan stetoskop, hållare till handskar, ytdesinfektionsmedel, gel för brännskador och mycket mer.

Vardagshygien

Här hittar du också hygienprodukter för vardagen, som underlättar din arbetsdag och ditt privatliv. Ansiktsservetter för snabb tvätt av ansiktet inför ett möte och väldoftande handtvålar för både kontor och hem. Mjukgörande handkrämer, med eller utan parfym, kan underlätta ditt arbete vad du än gör. Näsdukar är alltid bra att ha i fickan och med våtservetter kan du alltid vara redo för en snabb handtvätt. Med våra hygienprodukter inom kroppsvård kommer du långt på ett enkelt och skonsamt sätt.

Det spelar ingen roll om du är sjuksköterska, förskolepedagog eller kontorsråtta. Vad du än behöver för hygienprodukter kan du hitta det hos oss. Du får poäng på alla köp du gör. Passa på att även fylla på med rengöringsmedel.