MENY
Gula Katten
Kundtjänst: 020 - 15 20 00  Mån-Fre 9-17 Kontakta oss 

Kontakta oss

Kundtjänst: 020 - 15 20 00

Mån-Fre 9-17

E-postadress

 Fri frakt över 995 kr exkl. moms
Alltid låga priser!1-2 dagars leveransFri frakt över 995 kr exkl. moms
Kategorier

Ansiktsservetter

 Tvätta ansiktet är något alla måste göra ibland. För att du ska kunna göra det precis när du behöver och känner för det, oavsett om du befinner dig på kontoret, tunnelbanan eller i hemmet erbjuder vi mjuka, högabsorberande ansiktsservetter av hög kvalitet.

Ansiktsservetter - GulaKatten.se

 

Känner Du och dina kolleger på kontoret ibland att ansiktet behöver fräschas upp efter en lång dag framför datorn? Kanske har Ni någon på kontoret som är bra på att få bläckfläckar i ansiktet precis innan ett möte? Av just de anledningarna och säkerligen många fler behövs ansiktsservetter! På Gula Katten kan Ni beställa ansiktsservetter av bra kvalitet till bra pris.

 

Här kan Ni köpa högabsorberande och mjuka ansiktsservetter från Kleenex. Dessa finns i både 90 – och 100 – pack. Vi erbjuder också fina ansiktsservetter från Katrin i vit nyfiber och extra mjuka från Lambi. Tänker Ni köpa ansiktsservetter från oss? Passa då även på att köpa desinfektionsmedel för alla typer av ytor och skärmar och handdesinfektion för att öka hygienen på kontoret ytterligare. Säg hej då till alla bakterier som samlas på era saker och på Er!