Gula Katten
Kundtjänst: 020 - 15 20 00  Mån-Fre 9-17 Kontakta oss     
           

Användarnamn

Trygg e-handel
  Alltid låga priser!       1-2 dagars leverans     Fri frakt över 995 kr ex moms

Alltid hos
Gula katten

  Alltid låga priser!
  Handla utan konto
  Fri frakt över 995 kr

  1-2 dagars leveranstid

Betalningssätt

Klarna Logga Vänsterkolumn

Kontakta oss

 


Dispenser WYPALL med rengöringsdukar i gruppen STÄD & HYGIEN / TORKPAPPER / Pappershanddukar hos Gula Katten AB (137399)
Dispenser WYPALL med rengöringsdukar

Dispenser WYPALL med rengöringsdukar

Artikelnr.
137399
367 kr
506.30 kr
Exkl. moms
Antal: 
Spara som favorit
Information Dela Tipsa en vän
Detta rullsystem är en av många centrummatade servettdispensrar som bidrar till effektiv hygien och lagerkontroll. Den låsbara enheten uppfyller standarder för livsmedelssäkerhet, vilket gör den till ett lämpligt val för användning i hektiska, industriella kök och livsmedelsområden. Enheten är korrosions- och vattenbeständig och fylls enkelt på framifrån via en lucka som öppnas från sidan. Främja utmärkt hälsa och hygien i utrymmen där många människor vistas i ditt lilla företag eller OPS-kanal med den här manuella handduksdispensern. Spara utrymme genom att montera den på väggen och spara kostnader genom att låta enheten fördela centrummatade servetter. Kompakt design som inte bara tar upp mindre väggyta i det gemensamma utrymmet utan också innebär mindre användning av plast under tillverkningen, för att på så sätt stödja en hållbar framtid för planeten. Bakplåten erbjuder utmärkt flexibilitet genom dess 16 fästpunkter.
Unik Airflex*-teknik som resulterar i ett högabsorberande material. Genom att utnyttja stora luftfickor blir detta material starkare, tjockare och kan absorbera en större mängd per användning, vilket minskar kostnader och avfall vid varje användning.
Den unika fiberstrukturen ger utmärkt styrka vid vattenkontakt och eliminerar risken för gegga. Idealiska för användning inom industrin, livsmedels- och bryggerisektorn och på jämna ytor. De matas ut från Aquarius*-dispensersystemet.
1-lags
Engångsartikel
Perforerad
Skonsam torkning och polering
Pålitligt absorberande
Ekonomiskt
Mångsidig
525 ark per rulle
Färg: Vit
Bredd: 185 mm
Längd: 380 mm
Hög prestanda
Fördelning med en hand
Tålig, korrosion- och mögelresistent
Dold låsmekanism med eller utan nyckel
Material: ABS-plast
Färg: Vit