MENY
Gula Katten
Kundtjänst: 020 - 15 20 00  Mån-Fre 9-17 Kontakta oss 

Kontakta oss

Kundtjänst: 020 - 15 20 00

Mån-Fre 9-17

E-postadress

 Fri frakt över 995 kr exkl. moms
Alltid låga priser!1-2 dagars leveransFri frakt över 995 kr exkl. moms

RENGÖRINGSMEDEL

Vi erbjuder rengöringsmedel av hög kvalitet för alla tänkbara ytor och föremål, stora som små. Ni hittar kända varumärken som VIA, AJAX, NILFISK och många fler.
1  2  3  4  5  6  7  8  ..18  Nästa »  |  Visa alla

Rengöringsmedel för alla ytor

Alla rum behöver städas, både i hemmet och på arbetsplatsen. Gula Katten erbjuder ett stort antal rengöringsmedel i olika former för att ni ska kunna få ert hem eller er arbetsplats rengjord på djupet.

Ni hittar till exempel allrengöring i olika storlekar och med olika kvaliteter. Vissa av de allrengöringsmedel vi erbjuder är specialiserade för att ta bort fett, medan andra är anpassade för maskiner. De flesta fungerar dock på alla ytor som tål vatten.

Förutom allrengöring kan du välja bland speciella rengöringsmedel såsom:

• Fönsterputs i olika utformningar, som har gemensamt att de är effektiva och anpassade för att inte lämna ränder på rutor, speglar och glas.
• Sanitetsrengöring för toaletter, handfat och liknande utrymmen, som tar bort bland annat tvålrester och kalk.
• Grovrengöring för platser med hårt sittande smuts, såsom verkstadslokaler och simhallar. Vissa varianter går även att använda på maskiner.
• Specialrengöring – vår kategori som innehåller alla typer av rengöringsmedel som är specifikt inriktade på ett visst material eller en viss sak. Vi erbjuder bland annat mattrengöring, metallputs och ugnsrengöring.
• Golvrengöring för alla typer av golv. Välj mellan golvpolish, golvvax och impregnering i olika utformningar, beroende på ert behov.

Håll er friska med desinfektionsmedel

Infektioner vill ingen drabbas av. Förutom att det är påfrestande för den drabbade kan det påverka situationen på en arbetsplats, en skola eller ett hem så att ingenting längre fungerar som det ska. Vi erbjuder därför ett utbud av desinfektionsmedel. Här hittar ni både ytdesinfektion och handdesinfektion, samt väggbehållare med desinfektionsskum som är perfekt för arbetsplatsen. Missa inte desinfektionskit för konferens.

Glöm inte kläderna

Rengöringsmedel för ytor behövs året runt. Det gör också medel för våra kläder. Vi har ett brett sortiment av rengöringsmedel för kläder, både tvättmedel och sköljmedel som är praktiska att ha både i hemmet och på arbetsplatsen. Ni hittar både vittvätt och färgtvätt, samt fläckborttagningsmedel. Även om klädtvätt inte blir aktuellt på arbetsplatsen kan det bli nödvändigt med tvätt av dukar, gardiner, lakan eller andra textilier som är nödvändiga för ert arbete.

Oavsett vilket rengöringsmedel ni söker kan ni hitta det här. Hos Gula Katten får ni poäng på alla era köp. Glöm inte att även titta på vårt sortiment av städutrustning för extra rena ytor!