MENY
Gula Katten
Kundtjänst: 020 - 15 20 00  Mån-Fre 9-17 Kontakta oss 

Kontakta oss

Kundtjänst: 020 - 15 20 00

Mån-Fre 9-17

E-postadress

 Fri frakt över 995 kr exkl. moms
Alltid låga priser!1-2 dagars leveransFri frakt över 995 kr exkl. moms
Kategorier

Sköljmedel

 Vare sig du är en sådan som har mycket kläder eller inte finns det rätta sköljmedlet för dig. Gula Katten erbjuder sköljmedel från olika märken i varierande storlekar. Vi har alltifrån enlitersförpackningar till flaskor som innehåller fem liter. Vilken storlek du än är i behov av är du välkommen med din beställning.

Sköljmedel - GulaKatten.se

 

Sköljmedel är, tro det eller ej, något som kan behövas på ett kontor. Tänk er att ni under förmiddagen spiller kaffe på fikarummets finaste duk och att ni ska ha besök på eftermiddagen. Då måste ni kunna tvätta er duk! Tvättmaskin, tvättmedel och sköljmedel är alltså något som kan vara bra att införskaffa till kontoret.

 

Har du stor familj eller bara tycker att det är tråkigt att köpa sköljmedel kan du som privatperson hos oss beställa ett storpack med sköljmedel från Comfort. Även Lena har storpack med sköljmedel så att du inte behöver tänka på att köpa nytt hela tiden. Vårt sköljmedel gör kläderna mjuka och möjligheten finns att köpa oparfymerat.

 

När du/ni ändå håller på att uppdatera tvättstugan oavsett om den ligger på kontoret eller hemma kan Gula Katten också hjälpa till med klädvårdsroller.