Gula Katten
Kundtjänst: 020 - 15 20 00  Mån-Fre 9-17 Kontakta oss     
           

Användarnamn

Trygg e-handel
  Alltid låga priser!       1-2 dagars leverans     Fri frakt över 995 kr ex moms

Kategorier

Alltid hos
Gula katten

  Alltid låga priser!
  Handla utan konto
  Fri frakt över 995 kr

  1-2 dagars leveranstid

Betalningssätt


Klarna Logga Vänsterkolumn

Kontakta oss

RING OSS PÅ
020-15 20 00
VARJE VARDAG
MELLAN 09.00-17.00

Tvättmedel

 Något som alltid behövs, både i hemmet och på arbetsplatsen, är tvättmedel. Tvättmedel förbrukas ständigt och på kontoret kan det hända vad som helst med kläderna under dagen. Vi på Gula Katten vet det och med vårt tvättmedel är risken liten att era kläder förblir smutsiga efter en olycka.

1  2  Nästa »  |  Visa alla

Tvättmedel - GulaKatten.se

 

Att ha en tvättmaskin på kontoret borde vara lika naturligt som att ha en diskmaskin. När man arbetar på ett kontor kan det bli otroligt mycket att göra vissa perioder och då kan arbetsplatsen bli ens andra hem. Därför tycker vi på Gula Katten att det är viktigt med inte bara maskin utan också tvättmedel.Med hjälp av bra tvättmedel kan Du och dina kollegor få era kläder ordentligt rena på ett snabbt och effektivt sätt. På Gula Katten erbjuder vi bland annat vit – och kulörtvättmedel från Clax och 7 kilo tvättmedel från Lavér utan tillsatta blekmedel och färgämnen.

 

Medan ni håller på att beställa ert tvättmedel kan ni passa på att även beställa sköljmedel till er tvättmaskin. Vi har sköljmedel av olika märken, bland annat Comfort och Lavér.