Gula Katten
Kundtjänst: 020 - 15 20 00  Mån-Fre 9-17 Kontakta oss     
           

Användarnamn

Trygg e-handel
  Alltid låga priser!       1-2 dagars leverans     Fri frakt över 995 kr ex moms

Alltid hos
Gula katten

  Alltid låga priser!
  Handla utan konto
  Fri frakt över 995 kr

  1-2 dagars leveranstid

Betalningssätt

Klarna Logga Vänsterkolumn
Kontakta oss

 


Nilfisk Mopp S2 Flightmop fukt & våt 40cm i gruppen STÄD & HYGIEN / STÄDUTRUSTNING / Moppar / S- och K-moppar hos Gula Katten AB (110497)
Nilfisk Mopp S2 Flightmop fukt & våt 40cm

Nilfisk Mopp S2 Flightmop fukt & våt 40cm

Artikelnr.
110497
149 kr
321 kr
Exkl. moms
Antal: 
Spara som favorit
Information Dela Tipsa en vän
Nilfisk® S2 Flightmopp är en mikrofibermopp som passar de flesta hårda ytor och kan användas i fuktiga och våta förhållanden.
Moppen är tillverkad i mikro- och bambufiber och har en unik struktur i tre fält som håller kvar smutsen maximalt med minimal friktion mot ytan. Dubbla kardborreband av hög kvalitet används för att fästa moppen i skaftet, vilket gör att den passar och är enkel att använda tillsammans med de flesta mopphuvuden.
Moppfibrernas ögleform ger mer städeffektivitet och smutsborttagning. Moppen är designad för att städa normalt till mycket nedsmutsade områden och är lämplig för lobbyer, butiker, trappor, affärs- och kontorslokaler. - Struktur med trefältsteknik - Varsam på känsliga ytor - Dubbla kardborreband som fäster - Passar torr och fuktig användning - Skaft och moppram säljs separat - Certifieringar: Svanen - Material: Mikrofiber - Färg: Ljusblå/lila - Vikt: 90 g - Längd: 400 mm

Relaterade produkter